Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Color me mine kabelka s Disney princeznou

Zobraziť katalóg
Color me mine kabelka s Disney princeznou
5 1 hodnotení
Detská kabelka obsahuje 5 fix, tašku na vyfarbenie, odporúčaný vek od 6 rokov
Kód:  HRAa445 Produktové číslo:  8437012459212
Color me mine kabelka s Disney princeznou Predaj skončil

Color me mine kabelka s Disney princeznou

Color Me Mine je jedinečná kabelka na vyfarbenie, ktorá je vhodná pre všetky malé parádnice od 6 rokov veku. Táto unikátna kabelka umožní vašej dievčatku vytvoriť si na nej motív Disneyho princezné pomocou piatich farebných fixiek podľa svojho vkusu. Odporúčame si najprv premyslieť, ako by mala výsledná kabelka vyzerať, potom vyskúšať jednotlivé fixky na iné tkanine a následne si kabelku nádherne vyfarbiť presne podľa svojich predstáv. Farby sú vodeodolné, nezmývateľné a nezanechávajú škvrny na ostatnom oblečení. S touto roztomilou kabelkou si každá malá princezná vytvorí svoj vlastný originálny kúsok, ktorý jej určite budú všetky kamarátky závidieť.

Parametre a špecifikácie:

Obsah balenia:
Kabelka s Disney princeznou
5 fixiek na vyfarbenie

Odporúčaný vek:
6 +

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Color me mine kabelka s Disney princeznou Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Color me mine kabelka s Disney princeznou. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Farbe Me Mine Handtasche mit Disney Princess. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Farbe Me Mine Handtasche mit Disney Princess. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Color Me Mine kézitáska Disney hercegnő.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií