Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

CoocaZoo JobJobber Walk The Line Lime

Zobraziť katalóg
CoocaZoo JobJobber Walk The Line Lime
5 2 hodnotení
Školský batoh – rozmery 30×20×45 cm, objem 28l
Kód:  HRAa9555 Produktové číslo:  4047443285614 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CoocaZoo JobJobber Walk The Line Lime Predaj skončil

CoocaZoo JobJobber Walk The Line Lime

Skvelý moderný školský batoh CoocaZoo JobJobber Walk The Line Lime je vhodný pre deti od 4. triedy základnej školy, ktoré ho využijú nielen v škole, ale aj na prenos vecí vo voľnom čase. Batoh s dvoma hlavnými komorami je dostatočne veľký, zmestí sa do neho aj notebook s veľkosťou 15,6", dokumenty s veľkosťou A4 i osobné veci. Menšie predné vrecko je vybavené prehľadným organizérom na doklady alebo písacie potreby a karabínou na kľúče. Do predného vrecka sa zmestí napríklad desiata a do dvoch bočných vreciek umiestnite fľaše na vodu. Reflexné prvky na stranách batohu aj na chrbtových popruhoch zvyšujú bezpečnosť a zlepšujú viditeľnosť. Na reflexné pásiky v prednej časti batohu možno umiestniť blikačku.

Kľúčové vlastnosti

  • Dve hlavné priestranné vrecká
  • Priestor na notebook
  • Organizér a karabína na kľúče
  • Reflexné prvky pre lepšiu viditeľnosť
  • Vystužená priedušná chrbtová časť
  • Vodoodolné kvalitné YKK zipsy
  • Nastaviteľný odnímateľný hrudný popruh
  • Vystužené dno

Kvalitné použité materiály

Príjemná a dôležitá je aj výstuž chrbtovej časti, ktorá je vyrobená z priedušného mäkkého materiálu, ktorý umožňuje pohodlné nosenie a dokonalú cirkuláciu vzduchu. Plecné popruhy tvarované do písmena S sú kvôli lepšej viditeľnosti počas zhoršených svetelných podmienok vybavené reflexnými prvkami. Popruhy sa nezarezávajú do pliec, dobre na nich sedia a dobre s nimi manipuluje. K pohodlnému zapínaniu prispejú aj vodoodolné kvalitné zipsy YKK.

Parametre

  • Objem: 28 litrov
  • Použitý materiál: polyester
  • Hmotnosť: 1 kg
  • Rozmery: 45 × 30 × 20 cm

Možnosť prispôsobenia

Bočné sťahovacie popruhy slúžia na zmenšenie obsahu, keď batoh nie je úplne naplnený. K pohodlnejšiemu prenosu prispieva aj nastaviteľný odnímateľný hrudný popruh so zarážkou proti vyvliekaniu a bedrový pás. V hornej časti batohu nájdeme praktické mäkké ucho na pohodlné držanie a prenos a putko na zavesenie na školskú lavicu.

Nemusíte sa obávať rýchleho poškodenia, dno batohu je vystužené, vydrží toho naozaj veľa.

 

Parametre a špecifikácia

Využitie
Školské Hotovo!

Využitie

Využitie
Školské Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CoocaZoo JobJobber Walk The Line Lime Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CoocaZoo JobJobber Walk The Line Lime.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií