Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaPlus+ sport AlzaBoxy Q1

Dakine GEMINI 28L BLACK

Zobraziť katalóg
Dakine GEMINI 28L BLACK
Mestský batoh vhodný do mesta a alebo na cesty, veľa vreciek a organizér, objem 28 L
Kód:  SPT19516 Produktové číslo:  610934969993

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Dakine GEMINI 28L BLACK

Priestranný viacúčelový batoh Dakine uspokojí aj tých najnáročnejších z vás. Využijete ho do mesta i do školy, radi ho ale priberiete so sebou aj na cesty. Vnútri bezpečne uložíte váš notebook, iPad a veľa ďalších nevyhnutných vecí. Tie rozdelíte do najrôznejších vreciek a organizátorov. Unisex batoh nadchne študentov aj študentky a vďaka jednoduchému dizajnu a univerzálne čiernej farbe skvele doplní váš outfit. 

Pri nosení o ňom nebudete ani vedieť, pre vaše pohodlie je totiž vylepšený vystuženými ramennými popruhmi. Batoh je naviac vybavený reflexnými prvkami pre lepšiu viditeľnosť a výškovo nastaviteľným hrudným pásom. Poteší vás tiež spevnený chrbtový panel a odolné pútko, ktoré oceníte pri prenášaní v ruke. Výhodou batohu sú aj jeho kompaktné rozmery 55 × 33 × 23 cm.

Praktický a univerzálny

  • Batoh pre nosenie do mesta, do školy aj na cesty
  • Plno vreciek pre rôzne účely
  • Polstrovaná priehradka na notebook, iPad
  • Veľký priestor 28 l pojme všetko potrebné
  • Vystužené ramenné popruhy
  • Ergonomický tvar so spevnenými chrbtom
  • Bezpečnostné vrecko v chrbtovom paneli
  • Hrudný popruh pre väčšie pohodlie
  • 270 stupňové otvorenie batohu

Rad mnohoúčelových vreciek

Pre váš laptop je v hlavnej komore batohu rezervovaná vystužená priehradka s rozmermi asi 26 × 22 × 1 cm čiže 13 palcov. Ďalej tam nájdete plno otvorených aj sieťovaných vreciek určených na slúchadlá, oblečenie, fľaša na pitie a podobne. Do vrchnej vrecká na zips uložíte napríklad okuliare alebo mobil.Veľkou prednosťou batohu je zadné vystužené vrecko na iPad a iné cennosti, ku ktorým sa tak nikto nedostane. Pohodlne sa tam vojde aj notebook s maximálnymi rozmermi 27 × 40 × 4 cm (17 palcov). Na boku je umiestnená ďalšie vrecko na zips.

Parametre a špecifikácia

Využitie
Školské Hotovo!

Využitie

Využitie
Školské Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Dakine GEMINI 28L BLACK Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dakine GEMINI 28L BLACK.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií