Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Detská Locika

Zobraziť katalóg
Detská Locika
Bábika odporúčaný vek od 3 rokov
Kód:  HRA334d Produktové číslo:  4893984750537

Detská Locika

Bábika Locika má mäkké látkové telo, vďaka čomu je ideálny na maznanie a ako spoločníčka do detskej postieľky. Je oblečená do krásnych trblietavých šiat av balení na vašu ratolesť čaká aj kefa na úpravu jej vlasov, korunka pre princeznú a magické hrkálku, ktoré svieti.

Šalát rímsky je krásna dievčina, ktorá býva sama v ukryté veži v lese. Jediný človek, ktorý ju tu navštevuje, je jej macocha, ktorá Locika ako dieťa uniesla jej kráľovským rodičom. Veža nemá žiadne dvere, a preto princezná vždy musí rozpustiť svoje dlhé kúzelné vlasy, aby za ňou mohla macocha vyliezť. Všetko sa však zmení, keď veža objavia zlodejíček Flynn.

Parametre a špecifikácie:

Námet:
Na vlásku

Obsah balenia:
Detská bábika Locika
Kefa
Korunka
Magické hrkálka

Veľkosť bábiky:
30 cm

Odporúčaný vek:
Od 3 rokov

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Detská Locika
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dětská Locika. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Baby-Rapunzel. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Baby-Rapunzel. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: baba saláta.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií