AD homeoffice Aplikace

Intex Detské sedadlo do vody Deluxe

Zobraziť katalóg
Intex Detské sedadlo do vody Deluxe
4,7 10 hodnotení
Nafukovačka veľkosť 79 x 79 cm, odporúčaný vek od 12 mesiacov
Kód:  HRA712s5 Produktové číslo:  078257565870 Stránky výrobcu
Intex Detské sedadlo do vody Deluxe Predaj skončil

Intex Detské sedadlo do vody Deluxe

Leto sa pomaly blíži a s ním aj čas vodných radovánok. Detské sedadlo do vody Deluxe oceníte ako na dovolenke pri mori, tak aj v bazéne na záhrade. Toto sedadlo je skvelý pomocník pre vodné hry vašich detí, a vy sa vôbec nemusíte báť o ich bezpečnosť. Sedátko má štyri vzduchové komory, veľký vonkajší kruh a malý vnútorný na extra stabilitu. Pohodlná opierka a mäkké okraje otvorov pre nohy vašim deťom poskytnú komfortné sedenie.

Rozmery:
79 x 79 cm

Materiál:
Kvalitný vinyl.
Opravná sada priložená.

Maximálna nosnosť:
15 kg

Farba:
Žltá

Odporúčaný vek:
od 12 mesiacov

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES zo dňa 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa českej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Intex Detské sedadlo do vody Deluxe Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Intex Dětské sedátko do vody Deluxe. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kindersitz ins Wasser Deluxe. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kindersitz ins Wasser Deluxe. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Intex gyermekülés a vízbe Deluxe.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií