Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Dinosaur Train - Motorizovaná sada Dinosaurie dobrodružstvá

Zobraziť katalóg
Dinosaur Train - Motorizovaná sada Dinosaurie dobrodružstvá
3,5 2 hodnotení
Herná sada Odporúčaný vek od 3 rokov
Kód:  QBM016b Produktové číslo:  0796714532035
Dinosaur Train - Motorizovaná sada Dinosaurie dobrodružstvá Predaj skončil

Dinosaur Train - Motorizovaná sada Dinosaurie dobrodružstvá

Dinosaur Train je sběratelskou kolekcí na motivy známého animovaného seriálu T-Rex express. Při sbírání Dinosaur Train postaviček, nejenže Vaše dinosauří rodinka bude čím dál větší, ale také Váš vláček bude stále delší a delší. Vagónky jdou spojovat k sobě a s dinosaury je ohromná legrace. Všichni malí paleontologové si přijdou na své. Kdo bude mít tu nejnápaditější vlakovou soupravu v okolí?

Dinosaur Train – Motorizovaná sada bude tím pravým dobrodružstvím pro všechny milovníky kolekce Dinosaur Train. Sada umožní Vašemu dítěti sloučení vagónů. Vytvoříte tím jedinečný hrací set. Pro každého dinosaura se zde najde uplatnění. Vydejte se společně na nádraží v Rexville a další zajímavá místa. Jen dávejte pozor, kde se zrovna nacházíte. Vlak rád cestuje časem, tunely na dráze totiž fungují jako stroje času.

Parametry a specifikace:

Obsah balení:
sběratelská sada 3 dinosaurů – Buddy, Conductor a Laura
více než 6 drah
3 vlakové stanice
motorizovaný vláček
2 dopravní značky

Určeno pro:
děti od 3 let

Parametre a špecifikácia

Vhodné od
3 rokov Hotovo!
Druh
Dinosaury Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
3 rokov Hotovo!

Vlastnosti

Druh
Dinosaury Hotovo!
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Dinosaur Train - Motorizovaná sada Dinosaurie dobrodružstvá Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dinosaur Train - Motorizovaná sada Dinosauří dobrodružství. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dinosaur Train - Motorisierte Dinosaur Adventure Kit. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dinosaur Train - Motorisierte Dinosaur Adventure Kit. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Dinosaur Train - Motoros szett Dinosaur Adventure.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií