Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Drevené 3D Puzzle - Katie domecek pre bábiky

Zobraziť katalóg
Drevené 3D Puzzle - Katie domecek pre bábiky
Odporúčaný vek od 3 rokov
Kód:  RBT088 Produktové číslo:  6946785103861
Drevené 3D Puzzle - Katie domecek pre bábiky Predaj skončil

Drevené 3D Puzzle - Katie domecek pre bábiky

Drevené 3D puzzle sa stanú veľmi obľúbenou hračkou vo vašej domácnosti. Ocenia ju nielen deti, ale aj dospelí. Ich diely sú spojené tak, že po zložení je možné užiť je aj pre každodenné hranie. Nákupom tak vlastne získate dve hračky a dva zdroje zábavy ! Jednotlivé diely sú vyrobené z 3 alebo 5 milimetrové kvalitnej preglejky, ktorá je dodávaná v nezložené tvare. Diely stačí jednoducho vymáčknout z dosiek a zábava môže začať. Drevené 3D puzzle rozvíja fantáziu, jemnú motoriku a predstavivosť vašich detí. Ďalšie zásadné výhodou je, že jednotlivé dieliky nie je potrebné lepiť lepidlom a môžu byť znovu rozložené.

Parametre a špecifikácie:

Motív:
Krásne farebný Katie domček pre bábiky

Rozmery:
160 x 175 x 195 mm

Odporúčaný vek:
od 3 rokov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Drevené 3D Puzzle - Katie domecek pre bábiky
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dřevěné 3D Puzzle - Katie domeček pro panenky. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Wooden 3D Puzzle - Katie Puppenhaus. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Wooden 3D Puzzle - Katie Puppenhaus. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Fa 3D Puzzle - Katie babaház.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií