Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Alza pre firmy

Drevené 3D Puzzle - vojenské solárne lietadlo Bomber

Zobraziť katalóg
Drevené 3D Puzzle - vojenské solárne lietadlo Bomber
Odporúčaný vek od 3 rokov
Kód:  RBT059 Produktové číslo:  6946785100358
Drevené 3D Puzzle - vojenské solárne lietadlo Bomber Predaj skončil

Drevené 3D Puzzle - vojenské solárne lietadlo Bomber

Ponorte sa do úžasného sveta puzzle RoboTime 3D. Táto drevená 3D puzzle sa skladá zo spojenia jednotlivých drevených častí bez použitia akéhokoľvek náradia, lepidla alebo skrutiek. Časti je možné jednoducho stlačiť prstami a pomocou grafických grafických pokynov ich môžete zložiť do výsledného tvaru. Súpravy sú vyrobené z drevenej preglejky a spĺňajú všetky certifikáty a testy pre európsky trh. 3D puzzle sú určené pre všetky deti od 3 rokov, ale budú tiež spokojní s mnohými staršími deťmi.

Vojenské lietadlo typu "bombardér" je obľúbeným akýmkoľvek vojenským technikom.Je tiež vybavený solárnou energiou.Takže si budete môcť vychutnať veľa zábavy pri montáži aj po dokončení drevenej 3D puzzle. Hračka môže byť kombinovaná s ďalšími produktovými radami. Je možné vytvoriť živý a skutočne imaginatívny svet. 

Parametre a špecifikácie:

Motive:
Vojenský solárny letecký bombardér

Zdroj:
slnečné

Odporúčaný vek:
od 3 rokov (odporúčané 6 +)

materiál:
drevená preglejka - balsa z kvalitného vápna

Rozmery zmontovaného modelu:
140 x 200 x 55 mm

Obsah balenia:
2 x Drevená preglejka - balsa
1 x solárny panel
1 x plastové diely
2 x Motorek
1 x Grafický návod na zobrazenie
1 x české inštrukcie

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Drevené 3D Puzzle - vojenské solárne lietadlo Bomber
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dřevěné 3D Puzzle - Vojenské solární letadlo Bombardér . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dřevěné 3D Puzzle - Vojenské solární letadlo Bombardér . Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dřevěné 3D Puzzle - Vojenské solární letadlo Bombardér . Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Fa 3D Puzzle - katonai napelemes repülőgép bombázó.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií