Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

EIN-O – Zábavná optika pohyblivé obrázky

Zobraziť katalóg
EIN-O – Zábavná optika pohyblivé obrázky
Didaktická hračka pre chlapcov aj dievčatá, vhodné od 8 rokov
Kód:  HRAa5814 Produktové číslo:  8595582223319
EIN-O – Zábavná optika pohyblivé obrázky Predaj skončil

EIN-O – Zábavná optika pohyblivé obrázky

Tiež ste často ako malý premýšľali nad tým, ako sa vlastne tie roztomilé kreslené postavičky dokážu pohybovať? Ušetrite svoje ratolesti lámaním hlavy nad zdanlivo nevyřešitelným problémom a pomôžte im nájsť riešenie. To sa teraz ponúka ako na dlani. Zoznámte sa so zaujímavými experimentami a odhaľte tajomstvo pohyblivých obrázkov. Súčasťou súpravy je otáčacie koliesko, rukoväť, 6 vkladacích obrázkov, plastové zrkadlo, stojan na zrkadlo, otáčací disk, 2 povrázky, 4 symetrické karty, plastové zrkadielko a návod s ilustráciami. Vhodné pre deti od 8 rokov.

Kľúčové vlastnosti

  • Podpora prirodzenej zvedavosti
  • Rozvoj logického a technického myslenia
  • Poučenie a zábava v jednom

 

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

 

Parametre a špecifikácia

Vhodné od
8 rokov Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
8 rokov Hotovo!
Poznámka:
» Všetky detské laboratóriá a experimenty od 8 rokov

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre EIN-O – Zábavná optika pohyblivé obrázky Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EIN-O - Zábavná optika pohyblivé obrázky. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte EIN-O - Lustige Optik und bewegte Bilder. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte EIN-O - Lustige Optik und bewegte Bilder. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: EIN-O - mozgó képek.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií