AlzaPlus+ kancelář Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Ergo Fairies

Zobraziť katalóg
Ergo Fairies
Školská súprava obsahuje ruksak, 1 poschodový peračník, vrecúško pre cvičky, helf box A4
Kód:  HRAa8421 Produktové číslo:  0-226 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Ergo Fairies

Školský set s motívom Fairies určite spríjemní výučbu aj domácu prípravu každej žiačky 1. stupňa základnej školy. Dievčatá sa môžu kamarátkam pochváliť nielen štýlovým batohom, ale aj zladeným peračníkom, doskami na zošity a vreckom na cvičky, prezuvky alebo cvičebný úbor. Anatomický ruksak je odľahčený a vďaka špeciálne navrhnutým popruhom rovnomerne zaťaží plecia dieťaťa, čím predíde zdravotným problémom. S praktickým HeFT boxom formátu A4 zostanú všetky zošity aj učebnice v poriadku až do konca školského roka. Sťahovacie vrecko pre cvičky sa dá pohodlne nosiť aj cez rameno či pripevniť k aktovke.

Prečo zaobstarať celý set 4 v 1?

  • Ušetríte čas so zháňaním jednotlivých potrieb
  • Dôležitá školská výbava je spolu zladená
  • Cenovo výhodnejšie než samostatné nákupy
  • Dieťa potešíte viac vecami s obľúbeným motívom

Pohodlný školský batoh

Najhodnotnejší zo setu je práve veľmi ľahký anatomický ruksak s rozmermi 40 × 35 × 18 cm, ktorý sa vďaka svojmu ergonomickému tvaru správne usadí dieťaťu na chrbte. Všetky potrebné pomôcky sa rozdelia do 3 priestranných komôr uzavretých pevnými zipsami. Ruksak je vystužený príjemným priedušným materiálom a jeho široké nastaviteľné popruhy dokonale priľnú k ramenám. Občas sa do školy či domov musí ísť aj v tme a v týchto prípadoch iste oceníte bezpečnostné reflexné plochy. Hodia sa aj bočné vrecká určené na fľaše a pogumovaný úchyt na rýchle prenášanie v ruke.

Navyše získate ...

Okrem ruksaku sa nepochybne bude hodiť aj jednoposchodový peračník z pevného textilu s pútkami na písacie potreby. Ďalšou praktickou pomôckou je box pre zošity A4, ktorý ľahko uzavrite gumičkou a zošity aj učebnice zostanú v bezpečí pred poškodením či vysypaním. V neposlednom rade dieťa využije aj vrecko na prezúvky, cvičky alebo úbor na telocvik. Jednoducho ho stiahne, prehodí cez plece a môže vyraziť.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Ergo Fairies Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ergo Fairies. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ergo Fairies. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ergo Fairies. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Ergo Tündérek.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií