AD homeoffice AP+ plus nový vizuál

ERGO Style

Zobraziť katalóg
ERGO Style
Školský batoh – rozmery 430×330×200mm, hmotnosť 990g, objem 22l
Kód:  GR495 Produktové číslo:  8595096732024

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ERGO Style

Školský batoh má anatomicky tvarovaný a čalúnený chrbát s 3D hliníkovou konštrukciou z priedušného materiálu pre zdravé nosenie. Tento praktický batoh je vhodný pre školákov druhého stupňa alebo žiakov stredných škôl. Určite vás zaujme prepracovaným dizajnom a usporiadaním vnútorného priestoru s objemom 22 l, do ktorého sa zmestia pohodlne učebnice, zošity a všetky pomôcky vrátane desiaty a fľaše s nápojmi.

Hlavné prednosti

  • Dve komory pre knihy, zošity a pomôcky
  • Predné vrecko
  • Postranné vrecká
  • Vnútorný organizér
  • Anatomicky tvarovaný a čalúnený chrbát z priedušného materiálu
  • Ľahká 3D hliníková konštrukcia
  • Nastaviteľné ramenné popruhy
  • Reflexné prvky pre lepšiu viditeľnosť

Organizované usporiadanie

Batoh je dvojkomorový pre pohodlné uloženie kníh, zošitov a drobných pomôcok. Do predného vrecka s organizérom je možné vložiť kľúče, preukazy, peňaženku a iné drobnosti. Do bočného sieťovaného vrecka môžete zasunúť fľašu s pitím. Ďalej je na strane ďalšie bočné vrecko so zipsom a karabínkou na kľúče. Nastaviteľné ramenné popruhy majú ďalšie pomocné popruhy na hornom okraji batoha pre ešte lepšie upevnenie na chrbte. 

Zaistenie viditeľnosti

Bezpečnosť vášho dieťaťa je zaistená vhodne umiestnenými reflexnými prvkami pre lepšiu viditeľnosť v tme alebo v hmle. Pre ľahké prenášanie a držanie v ruke má batoh pevné ucho. Určite uvítate spevnené zipsy pre bezpečné uzatvorenie obsahu a pevné dno s plastovými nožičkami na ochranu proti potrhaniu. S týmto praktickým školským batohom budú vaše deti mať neustále všetky veci skvele usporiadané a navyše si nebudú kriviť chrbát.  

Parametre a špecifikácia

Využitie
Školské Hotovo!

Využitie

Využitie
Školské Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ERGO Style Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ERGO Style. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Schulrucksack ERGO Style. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Schulrucksack ERGO Style. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ERGONOMIC Style.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií