AlzaPlus+ kancelář P&G MS v hokeji_CZ

Fúkacie fixky na textil – Butterfly Style

Zobraziť katalóg
Fúkacie fixky na textil – Butterfly Style
5 1 hodnotení
Kreatívna sada – odporúčaný vek od 7 rokov
Kód:  HRAa1911 Produktové číslo:  5055374003237
Fúkacie fixky na textil – Butterfly Style Predaj skončil

Fúkacie fixky na textil – Butterfly Style

Staňte sa módnymi návrhármi s fúkacími fixkami na textil Butterfly Style. Stačí vziať do ruky fúkačku, šablóny spolu s fixkami na textil a v okamihu premeníte obyčajné tričko na trendy kúsok, ktorý vám bude každý závidieť. Vytvorte si jedinečné kúsky s motýlími vzormi, ktoré budete mať len vy alebo ich môžete darovať priateľom. Nič neurobí väčšiu radosť než ručne vyrobený darček. Zaujímavé vzory môžete vykúzliť napríklad aj na topánkach, kabelkách, džínsach, blúzkach, šatách atď. Popustite uzdu svojej fantázii! S fúkacími fixkami na textil budete originálni a výnimoční!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Fúkacie fixky na textil – Butterfly Style Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Foukací fixy na textil - Butterfly Style. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Blasstifte für Textilien - Schmetterlings-Art. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Blasstifte für Textilien - Schmetterlings-Art. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Festékfújó textilfilcek - Butterfly Style.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií