Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Geomag - Glow 37 dielikov

Zobraziť katalóg
Geomag - Glow 37 dielikov
Stavebnica odporúčaný vek od 5 rokov
Kód:  HRAa5748 Produktové číslo:  0871772003311

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Geomag - Glow 37 dielikov Predaj skončil

Geomag - Glow 37 dielikov

Dokonalá zábava pre malého konštruktéra! Magnetická konštrukčné stavebnice Geomag doplnená o luminiscenčné prvky v podobe magnetických tyčiek a výplňových panelov sa strašidelnými motívmi. Je s ňou možné vytvárať objekty a geometrické útvary presne tak, ako si to vaše deti sami predstaví. Potom už stačí len počkať až sa zotmie a vychutnať si prekvapenie v podobe žiariaceho strašidlá! Príjemné vyplnenie voľného času, ktoré navyše dokáže hravou a zábavnou formou pomôcť vysvetliť aj v praxi predviesť základné fyzikálne princípy.

Rozsvieťte svoje strašidielka

  • 37 súčasťou
  • Žiariace magnetické prvky sa strašidelnými motívmi poskytujú neobmedzený priestor vašej fantázii
  • Pomáha ľahko a rýchlo pochopiť základné princípy magnetizmu
  • Rozvíja jemnú detskú motoriku, predstavivosť i kombinačné schopnosti
  • Vysoko kvalitné spracovanie v atraktívnom dizajne
  • Vhodné pre deti od 3 rokov

Geomag Glow

Rozšírenie jedinečné magnetické konštrukčné stavebnice Geomag o žiariace prvky, s ktorými sa dajú vytvárať prekvapivo originálne modely. A navyše nie je väčšia zábavy, než postaviť si vlastný model v tme!

Geomag

Jedinečná švajčiarska konštrukčné stavebnice vyznačujúci sa jednoduchým stavebným systémom založeným na princípe magnetizmu. Základnými stavebnými prvkami sú magnetické tyčinky a poniklované guľôčky o priemere 12,7 mm. Umožňuje vytvárať nepreberné množstvo rozmanitých tvarov, obrazcov a objektov. Hravou formou vás i vaše deti uvedie do fascinujúceho sveta magnetizmu, fyzikálnych zákonov, chemických štruktúr, geometrických tvarov i architektúry. Podporuje tvorivosť, predstavivosť, jemnú motoriku a kombinačné schopnosti. Originálny Geomag je vyrábaný vo veľmi prísnych podmienkach s toleranciou iba v rádoch stotiny milimetra. Vyznačuje sa vynikajúcou odolnosťou proti opotrebeniu a absolútnej zdravotnej nezávadnosťou potvrdenú mnohými atesty aj certifikáty.

Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky geomag stavebnice

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Geomag - Glow 37 dielikov Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Geomag - Glow 37 dílků. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Geomag - Glow 37. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Geomag - Glow 37. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Geomag - Glow 37 db.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií