Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Aplikace

Hrazdička na kočík s zajačikom

Zobraziť katalóg
Hrazdička na kočík s zajačikom
2,0 1 hodnotení
Hračka na kočík Odporúčaný vek od 3 mesiacov
Kód:  QBM002e Produktové číslo:  4012390335248

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Hrazdička na kočík s zajačikom

Hračky NICI jsou úžasné, měkké, hebké a roztomilé. Zamilují si je nejenom děti, ale i jejich rodiče. NICI je německá značka, která se díky plnění nejpřísnějších požadavků na kvalitu a bezpečí při hraní, řadí mezi kvalitní a prémiové značky.

Hrazdička na kočárek s králíčkem, domečkem a bonbónkem se jednoduše připevní na kočárek Vašeho miminka. Hračky budou Vašemu dítěti dělat společnost a jízda kočárkem pro něj bude zábavou. Hračky se dají jednoduše uchopovat a to u dětí podporuje jemnou motoriku. Navíc každá hračka vydává svůj specifický zvuk. Králíček píská, bonbónek šustí a domeček chrastí. Uchycení hrazdičky na kočárek přes suchý zip.

Parametry a specifikace:

Určeno pro:

děti od 3 měsíců

Hračka splňuje směrnice Evropského parlamentu a Rady 2009/48/ES ze dne 18. června 2009 o bezpečnosti hraček a všechny zákonné normy dle české legislativy. Samozřejmostí je prohlášení o shodě CE.




 

Parametre a špecifikácia

Farba
Zelená Hotovo!

Vlastnosti

Farba
Zelená Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Hrazdička na kočík s zajačikom Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hrazdička na kočárek s králíčkem. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lenker auf den Kinderwagen mit einem Kaninchen. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lenker auf den Kinderwagen mit einem Kaninchen. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Kormány a babakocsi egy nyúl.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií