AP+ nový vizuál Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Kinetický piesok – Box 283 g Súprava zmrzlina

Zobraziť katalóg
Kinetický piesok – Box 283 g Súprava zmrzlina
Kreatívna sada – odporúčaný vek od 3 rokov
Kód:  HRAa7894a Produktové číslo:  ASRT778988129944

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Kinetický piesok – Box 283 g Súprava zmrzlina Predaj skončil

Kinetický piesok – Box 283 g Súprava zmrzlina

S kreatívnou súpravou v podobe kinetického piesku sa vaše deti rozhodne nudiť nebudú. V škatuli, ktorá tvorí hrací priestor na modelovanie, budú môcť vytvárať zmrzliny a poháre všetkých druhov. Súprava obsahuje okrem piesku aj doplnky, s ktorými budú hry ešte zábavnejšie.

Kľúčové vlastnosti

  • Kvalitný kinetický piesok sa dá rôzne tvarovať a stláčať, teda sa z neho dajú vykúzliť najrôznejšie modely v podobe figúrok, domčekov a podobne
  • Súčasťou balenia sú farebné doplnky, ktoré pomôžu pri tvarovaní hmoty
  • Vnútro boxu s motívom je prispôsobené ako plocha na hranie
  • Súprava rozvíja kreativitu, zručnosť a tiež motoriku
  • Materiál drží pohromade a nelepí sa na ruky, takže sa veľmi ľahko upratuje
  • Piesok nikdy nevyschne a zaručí tak skvelú zábavu, ako dlho len budete potrebovať

S pieskom nie je nikdy nuda

Táto súprava iste poteší každého malého cukrára. Kinetický piesok je špeciálne upravený tak, aby sa z neho dalo vytvoriť takmer čokoľvek. Vďaka tomu tiež perfektne drží pohromade a nelepí sa na ruky, čo ocenia aj mamičky pri upratovaní. Súčasťou balenia sú aj doplnky napríklad v podobe kornútka, pohárika alebo dávkovača zmrzliny. Vnútri boxu sa nachádza farebný motív, ktorý simuluje prostredie cukrárne a zaistí tak hrací priestor.

Hračka je netoxická a vhodná aj pre alergikov

Piesok je netoxický a bezpečný, vhodný aj pre alergikov, takže sa nemusíte báť o zdravie svojich detí. Vlastnosti tejto hračky umožnia rozvíjanie kreativity, zručnosti i jemnej motoriky. Okrem rozvíjania týchto schopností zaistí tiež veľkú zábavu na dlhé hodiny.

Poznámka:
» Všetky produkty v kategórii kinetický piesok

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Kinetický piesok – Box 283 g Súprava zmrzlina Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kinetický písek - Box 283 g Sada zmrzlina. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kinetischer Sand - Box 283 g Eis-Set. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kinetischer Sand - Box 283 g Eis-Set. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Kinetikus homok 283 grammos doboz - jégkrém szett.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií