PET AD homeoffice

Kolobežka NoFear - červená

Zobraziť katalóg
Kolobežka NoFear - červená
Detská kolobežka hmotnosť 50 kg, odporúčaný vek od 5 rokov
Kód:  HRAa5129 Produktové číslo:  8594166099999
Kolobežka NoFear - červená Predaj skončil

Kolobežka NoFear - červená

Vychutnajte si hodiny zábavy strávené na tejto športovej kolobežke od spoločnosti NoFear. Môžete ju využiť ako dopravný prostriedok a cestovať z bodu "A" do bodu "B". V prípade dokonalého zvládnutia umu základného jazdenia sa môžete vydať do parkov určených pre skúšanie krkolomných trikov. Je len na vás ako si užijete svoj voľný čas s touto freestyle kolobežkou.

Kľúčové vlastnosti

  • Výborný kolobežka pre bláznivé triky
  • Ideálne pre využitie u starších ako päť rokov
  • Držadlá sa skvele drží vďaka poťahu
  • Protišmyková spodná doska kolobežky
  • PU liate kolesá sa s ložiskami ABEC 7
  • Športové náradie možno rýchlo zložiť
  • Maximálna nosnosť 50 kilogramov

Odolné prevedenie pre vaše triky

Kolobežka je vyrobená z ľahkého hliníka, ktorý zaručuje dostatočnú pevnosť a nízku hmotnosť iba 4,1 kilogramu. Spodná časť je vybavená protišmykovým poťahom, ktorý udrží nohy jazdca na svojom mieste aj za daždivého počasia. Kolobežka je vybavená blatníkovou brzdou. Pre naozaj dokonalé zvládnutie trikov sú riadidlá otočné o 360 stupňov. Farebná PU zliatinové kolesá sú osadené ložiskami ABEC 7. Vďaka tomu budete uháňať po uliciach mesta ako o preteky. Odporúčaná nosnosť je 50 kilogramov.

Rozmery:
82 × 48 × 67 cm

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je tato kolobežka vhodná né na rampy ale na ježdění venku a přes menši hrbolky? Pokud ne, jakou by jste doporučily za levné peníze? Předem díky.

Diskusia a poradňa k Kolobežka NoFear - červená
Príslušenstvo pre Kolobežka NoFear - červená
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Koloběžka NoFear - červená. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Scooter NoFear - Red. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Scooter NoFear - Red. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Scooter NoFear - piros.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií