Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

mini AD Gaming Aplikace

Kre-O CityVille - Úkryt pre banditov

Zobraziť katalóg
Kre-O CityVille - Úkryt pre banditov
5 2 hodnotení
Stavebnica – odporúčaný vek od 7 rokov
Kód:  HRAa508 Produktové číslo:  5010994779771
Kre-O CityVille - Úkryt pre banditov Predaj skončil

Kre-O CityVille - Úkryt pre banditov

Mestečko CityVille je miestom, kde sa stále niečo deje. Banditi utiekli z väzenia s maximálnou ostrahou a schovávajú sa v CityVille. Vďaka technológii Sonic Motion sa smerom k úkrytu, kam banditi ukryli ukradnuté peniaze, pohybujú vozidlá. Dokážete získať peniaze späť a dolapiť zlodeja? 

Stavebnica Kre-o CityVille je špičková konštrukčná stavebnica, ktorá vaše deti nikdy neomrzí. Stavebnica je navrhnutá tak, aby rozvíjala fantáziu, kreativitu, kombinačné schopnosti i jemnú motoriku detí. Jednotlivé dieliky sú vyrobené z kvalitného plastu a je možné ich bez problémov využívať na každodenné hranie. Súprava obsahuje 197 dielikov, štyri Kreony a jedného tajomného Kreona.

Parametre a špecifikácia:

Materiál:
kvalitný plast

Počet dielikov:
197

napájanie:
3× AAA batérie (nie sú súčasťou balenia)

Odporúčaný vek:
7+







 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Kre-O CityVille - Úkryt pre banditov
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kre-O CityVille - Úkryt pro bandity . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kre-O CityVille - Das Versteck der Banditen. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kre-O CityVille - Das Versteck der Banditen. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Kre-O CityVille - Banditák rejtekhelye.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií