PET AD homeoffice

Kuchynka

Zobraziť katalóg
Kuchynka
odporúčaný vek od 3 rokov, výška 62 cm
Kód:  HRAa5239 Produktové číslo:  5900360001424

Kuchynka

Privítajte svojou malou slečnu vo Vašej kuchyni! Tento ľahko prenosný červeno-modrý kuchynský set umiestnite kamkoľvek chcete a spoločné varenie, smaženie, alebo napríklad pečenie, môže začať. Pre umocnenie zábavy kuchynka sprevádza hru zvukovými efektmi. Súčasťou setu je tiež množstvo hrncov, panvičky, hrnčekov a tanierikov. Ozdobné samolepky, ktoré sú súčasťou balenia, vytvorí z každého kusu originál.

  • Kuchynku umiestnite kamkoľvek
  • Súčasťou kuchynskej linky je sporák, rúra na pečenie a digestor
  • Veľké množstvo pribaleného riadu
  • Sprievodné zvukové efekty
  • Ozdobné samolepky
  • Vhodné pre deti od 3 rokov
  • Vyrobené z kvalitného plastu

Krásna kuchynka, disponujúci sporákom, rúrou a digestorom, nadchne každú malú slečnu. Hrnca s pokrievkami, panvičky na vyprážanie, tanieriky a hrnčeky. Všetko ako v mamičkinom kuchyni!

Spoločné hranie pomáha deťom v správnom rozvoji osobnosti, preto je ideálnou túto kuchynku umiestniť do vašej kuchyne a hrať sa na varenie pri skutočnom varení. Autenticita hry je podporovaná sprievodnými zvukovými efektmi, čo zvyšuje zábavnosť hranie. Uplatniť detskú kreativitu je možné pri umiestňovaní ozdobných samolepiek na vlastnú kuchynskú linku.

Parametre a špecifikácia

Typ
Kuchynka Hotovo!

Malá domácnosť

Typ
Kuchynka Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

prosim jak je kuchynka vysoka moc dekuji

Diskusia a poradňa k Kuchynka
Príslušenstvo pre Kuchynka
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kuchyňka . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kochnische. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kochnische. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: teakonyha.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií