Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Kvadrokoptéra Dromida Vista FPV zelená

Zobraziť katalóg
Kvadrokoptéra Dromida Vista FPV zelená
Dron je navádzaný pomocou rádiového vysielača, ktorý je súčasťou balenia spolu s náhradnou sadou vrtulí, integrovaná kamera 720p s 4GB Micro SD kartou, batérie 850mAh Li-polymérová, hmotnosť 136 g, indoor aj outdoor využitie, odporúčaný vek od 14 rokov
Kód:  HRAa6464 Produktové číslo:  0707768204021

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Kvadrokoptéra Dromida Vista FPV zelená Predaj skončil

Kvadrokoptéra Dromida Vista FPV zelená

Dron s kamerou a vynikajúcimi letovými vlastnosťami pre lietanie vnútri aj vonku - to je Dromida Vista FPV, ktorá je určená pre všetkých pilotov od 14 rokov. Dron je vyrobený z kvalitného plastu, ktorý ho chráni pred poškodením, a zároveň mu dodáva nezameniteľný vzhľad. Hmotnosť Drone činí len 136 gramov, uhlopriečna veľkosť je 251 mm.

Kľúčové vlastnosti

  • Vhodný pre indoor aj outdoor lietanie
  • Integrovaná 720p kamera natočí úžasné zábery z výšky
  • Online prenos z kamery do smartphonu alebo tabletu v rámci siete
  • Farebné LED osvetlenie pre lepšiu orientáciu
  • Súčasťou balenia je rádiový vysielač aj náhradná sada vrtulí

Neuveriteľná zábava vnútri aj vonku

S Vistou FPV zažijete veľa zábavy vonku aj v kancelárii. Jeho obratnosť vám dovoľuje sa s ním poriadne vyhrať: lietajte nízko alebo vysoko a skúšajte rôzne manévre. Objavte všetky jeho schopnosti, vykonávajte otočky, premety a obraty automaticky stlačením tlačidla na ovládači. Dron disponuje 4 letovými režimami, ktoré uspokoja ako začiatočníkov bez predchádzajúcich skúseností, tak i skúsených pilotov, ktorí dokážu využiť všetky jeho akrobatické schopnosti. Presnému pilotovanie napomáha 3osový stabilizačný systém, ktorý dovoľuje lietanie aj v miestnosti s obmedzeným priestorom.

Priamy prenos z kamery

S vstavanou 720p kamerou, ktorá ukladá záznam na 4GB microSD kartu, zaobstaráte jedinečné zábery z vtáčej perspektívy. Prvýkrát sa pozriete, ako vyzerá vaše okolie z nevšedných uhlov a výšok. Obraz môžete vďaka WiFi prenosu sledovať na svojom mobilnom telefóne alebo tablete a to v reálnom času. Stačí si k tomu zadarmo stiahnuť aplikáciu Drone View App z Google Play alebo App Store.

4 režimy

  • Jednoduchý: vhodný pre indoor použitie a začiatočníkov, ktorí sa učia lietať
  • Normálny: vhodný pre vonkajšie použitie
  • Pokročilý: pokročilá stabilizácia je vypnutá
  • Expert: pokročilá stabilizácia je vypnutá, vyššie možnosti ovládania

Súčasť balenia
Kvadrokoptéra Vista FPV, rádiový ovládač, LED osvetlenie, náhradná sada vrtulí, mini kamera, držiak na telefón, 4GB microSD karta, štartovná príručka, skrutkovač, 4 × AAA batérie, LiPo Battery, USB nabíjač

 

Parametre a špecifikácia

Obsah balenia
Dron Hotovo!
Obsah balenia
Batéria, Model Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Dron Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Batéria, Model Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý večer. Chcel by som sa spýtať aký to má dolet a koľko vydrží batéria. Ďakujem

Je tento dron na nabíjačku?

Diskusia a poradňa k Kvadrokoptéra Dromida Vista FPV zelená
Príslušenstvo pre Kvadrokoptéra Dromida Vista FPV zelená Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kvadrokoptéra Dromida Vista FPV zelená. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Drone Quadrocopter Dromida Vista FPV in grün. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Drone Quadrocopter Dromida Vista FPV in grün. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Quadcopter Dromida Vista FPV zöld.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií