Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Kvadrokoptéra Dromida Vista UAV zelená

Zobraziť katalóg
Kvadrokoptéra Dromida Vista UAV zelená
5 1 hodnotení
Dron – je navigovaný pomocou rádiového vysielača, ktorý je súčasťou balenia, spolu s náhradnou súpravou vrtúľ, farebné LED osvetlenie, batéria 850mAh Li-polymérová, hmotnosť 122 g, 4 letové režimy, indoor aj outdoor využitie, odporúčaný vek od 14 rokov
Kód:  HRAa6448 Produktové číslo:  0707768203024

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Kvadrokoptéra Dromida Vista UAV zelená

Kvadrokoptéra Dromida Vista UAV kombinuje aerodynamiku, štýl a robustnosť v ultraľahkom a kompaktnom drone. Farebné LED svetlá umožňujú lepšiu viditeľnosť nielen vo dne, ale aj v noci. Nevšedný zážitok spríjemní pohodlné ovládanie na frekvencii 2,4 GHz. Štýlová mašinka ďalej obsahuje 3-osový gyroskop a 3 akcelerometre na hladký priebeh letu aj vo veľkých výškach. To všetko a omnoho viac robí z tohto prístroja ideálneho spoločníka na dlhé chvíle, trávené nielen v prírode. Možno ho totiž použiť nielen vonku, ale aj vo vnútri.

Kľúčové vlastnosti

  • Navigovanie pomocou rádiového vysielača, ktorý je súčasťou balenia
  • Hmotnosť dronu 122 gramov, uhlopriečna veľkosť je 251 mm
  • Stabilné lietanie
  • Farebné LED osvetlenie
  • Vhodný na indoor aj outdoor lietanie

Štyri režimy letu

Elegantný dron vás ohromí svojou univerzálnou využiteľnosťou. Vďaka 4 letovým režimom, radeným podľa obtiažnosti – ľahký, normálny, pokročilý a expert, si s ním bez problémov zalieta takmer každý. Okamžite pripravený na let, nie je potrebné čokoľvek dokupovať. Jednoduché intuitívne ovládanie pre stabilný let. Vlastnosti vytvárajúce ideálne podmienky pre dlhotrvajúcu a neobmedzenú zábavu. Tak neváhajte a poďte sa baviť!

Režimy

  • Jednoduchý: vhodný na indoor použitie a pre začiatočníkov, ktorí sa učia lietať
  • Normálny: vhodný na vonkajšie použitie
  • Pokročilý: pokročilá stabilizácia je vypnutá
  • Expert: pokročilá stabilizácia je vypnutá, vyššie možnosti ovládania

Súčasť balenia
Kvadrokoptéra Vista UAV, rádiový ovládač, náhradná sada vrtúľ, skrutkovač, 4× AA batérie, LiPo Battery, USB nabíjač

Parametre a špecifikácia

Obsah balenia
Dron Hotovo!
Obsah balenia
Batéria, Model Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Dron Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Batéria, Model Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

kameru urcite nie, ja som synovy kupil na tohto drona kameru resp. kit, ktory urobi tohoto drona FPV, urcite nekupit, s nou sa dron vznasa max.20 cm. nad zemou. prosim poradit aka ina by isla? Tato je od Odkaz do neznáma

Obědnal jsem si tuto kvadrokoptéru použitou . A nedostal jsem návod . Prosím o zaslání elektronické formi návodu.

Diskusia a poradňa k Kvadrokoptéra Dromida Vista UAV zelená
Príslušenstvo pre Kvadrokoptéra Dromida Vista UAV zelená Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kvadrokoptéra Dromida Vista UAV zelená. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Quadcopter droMidA Vista UAV grün. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Quadcopter droMidA Vista UAV grün. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Quadcopter Dromida Vista UAV zöld drón.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií