Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Ľadové kráľovstvo – Bábika Elsa s vyfarbovacou sukňou

Zobraziť katalóg
Ľadové kráľovstvo – Bábika Elsa s vyfarbovacou sukňou
– odporúčaný vek od 3 rokov
Kód:  HRAa6572a Produktové číslo:  ASRT5010994947415 Stránky výrobcu
Ľadové kráľovstvo – Bábika Elsa s vyfarbovacou sukňou Predaj skončil

Ľadové kráľovstvo – Bábika Elsa s vyfarbovacou sukňou

Bábika Elsa je krásnou a štýlovú hračkou pre všetkých milovníkov rozprávky Ľadové kráľovstvo. Bábika má na sebe klasické oblečenie, ale po pár šplechnutiach vodou sa na peleríne objavia jej priatelia. Pre Elsu sú typické jej dlhé blond vlasy spletené do vrkoča a tiež sympatický úsmev.

Čo bábika ponúka:

  • Má vyfarbovaciu sukňu a pár nazúvacích topánok
  • Veľa zábavy pre dievčatá už od 3 rokov
  • Hru na rozprávku Ľadové kráľovstvo

Rozprávková zábava ako v Ľadovom kráľovstve

Ako to bolo? Odvážna a vždy veselá Anna sa vydala hľadať svoju sestru Elsu, ktorá svojimi ľadovými kúzlami privolala na kráľovstvo Arendelle večnú zimu. Cestou sa k Anne pripája drsný horal Kristoff a jeho verný sob Sven a spoločne vyrážajú na dlhú púť. Na tej sa stretávajú s drsnými veľhorskými podmienkami, mýtickými trollmi a tiež humorným snehuliakom Olafom. So štýlovou bábikou Elsou sa môžu deti do tohto dobrodružstva zapojiť tiež.

 

Parametre a špecifikácia

Poznáte z
Frozen (Ľadové kráľovstvo) Hotovo!
Druh
Bábiky Hotovo!

Poznáte z

Poznáte z
Frozen (Ľadové kráľovstvo) Hotovo!

Druh

Druh
Bábiky Hotovo!
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Ľadové kráľovstvo – Bábika Elsa s vyfarbovacou sukňou Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ledové království - Panenka Elsa s vybarvovací sukní. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Disney Die Eiskönigin - magischer Modezauber Elsa. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Disney Die Eiskönigin - magischer Modezauber Elsa. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Jégvarázs baba - Elsa festhető szoknyával.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií