Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Alza pre firmy

Ľadové kráľovstvo - Hudobné snehová palička

Zobraziť katalóg
Ľadové kráľovstvo - Hudobné snehová palička
Hudobná hračka odporúčaný vek od 3 rokov
Kód:  HRAa6074 Produktové číslo:  045672681645
Ľadové kráľovstvo - Hudobné snehová palička Predaj skončil

Ľadové kráľovstvo - Hudobné snehová palička

Stačí jedno mávnutí sněhovou hůlkou a z každé malé holčičky se stane princezna z Ledového království. Originální hračka vyniká ojedinělým provedením s motivy z oblíbeného animovaného snímku. Potěšte vaše dítě mimořádným dárkem, který mu připomene oblíbené pohádkové hrdiny. Královské žezlo je zdobené nádhernými detaily a krásnou modrou barvou. Na konci hůlky se nachází průhledná koule, v níž je umístěna postavička princezny Elsy. Po každém mávnutí se začne kolem postavičky snášet třpytivý sníh.

Vypnuto
Frozen

Sněhová hůlka

Pobaví kouzelnou písničkou

Po stisknutí speciálního tlačítka začne magická hůlka hrát známou písničku z pohádky Ledové království. S úžasnou hračkou zažije vaše holčička spoustu zábavy a mnoho kouzelných momentů.

Klíčové vlastnosti

  • Určeno pro děti od 3 let
  • S originálními motivy z animované pohádky Ledové království
  • Sněžítko s postavičkou princezny Elsy
  • Po stisknutí tlačítka hraje populární melodii
  • Rozměry: 32 × 9 × 11 cm
Vypnuto
Frozen

Hračka splňuje směrnice Evropského parlamentu a Rady 2009/48/ES ze dne 18. června 2009 o bezpečnosti hraček a všechny zákonné normy dle české legislativy. Samozřejmostí je prohlášení o shodě CE.

Parametre a špecifikácia

Poznáte z
Frozen (Ľadové kráľovstvo) Hotovo!

Poznáte z

Poznáte z
Frozen (Ľadové kráľovstvo) Hotovo!
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky hry na hudobníkov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Ľadové kráľovstvo - Hudobné snehová palička Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ledové království - Hudební sněhová hůlka. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ice Kingdom - Musikalische Schneestab. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ice Kingdom - Musikalische Schneestab. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Ice Királyság - Musical Snow pálca.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií