Lamaze - Koník Ferdo

Zobraziť katalóg
Lamaze - Koník Ferdo
4,8 4 hodnotení
Hračka na kočík určené pre chlapcov a dievčatá, odporúčaný vek od 0 rokov, plast
Kód:  QBM005a1 Produktové číslo:  796714270159 Stránky výrobcu

Lamaze - Koník Ferdo

Koník Ferdo je pestrofarebná hebká hračka s veselou potlačou, ktorá pomáha rozvíjať zrak dieťaťa. Sýte farby a rozmanité vzory na brušku a nohách koníka upútajú dieťa na prvý pohľad, rovnako tak ako veľké oči a roztomilý výraz. Hriva a chvost sú tvorené pevnými saténovými stuhami, na precvičovanie hmatu slúži aj hmatové body na brušku a vnútri fialových kopýtek. Keď dieťa správne stlačí Ferdovo bruško, ozve sa erdžanie a zvuky konských kopýt. Hračka je vyrobená z velúru, výplň tvoria polyesterové vlákna. Je určená pre deti od šiestich mesiacov.

Firma Lamaze je jedným z najlepších výrobcov hračiek na svete. Jej produkty sú vyrobené z kvalitných materiálov, vyznačujú sa pestrofarebným prevedením a dlhou životnosťou. Firma dbá o bezpečnosť svojich výrobkov, jej hračky sú testované podľa najprísnejších európskych noriem. Výrobky Lamaze navyše prirodzene podporujú detské myslenie a schopnosti - vo vývojovom tíme firmy sú psychológovia aj špecialisti na detský rozvoj.

Parametre a špecifikácia:

Vlastnosti:
zvukové efekty
hmatové body
rôzne štruktúry použitých látok

Testované podľa noriem:
EN-71
ASTM F963-96

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Vhodné od
0 rokov Hotovo!
Materiál
Plast Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
0 rokov Hotovo!

Vlastnosti

Materiál
Plast Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Lamaze - Koník Ferdo Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lamaze – Koník Ferda. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lamaze - Ferda Pony. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lamaze - Ferda Pony. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lamaze - Ferda Póni.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií