Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

LCD Hra - Futbal

Zobraziť katalóg
LCD Hra - Futbal
– odporúčaný vek od 5 rokov
Kód:  HRAa4400 Produktové číslo:  8590439226024
LCD Hra - Futbal Predaj skončil

LCD Hra - Futbal

Zabavte svoje deti pri dlhých jazdách autom, cestách lietadlom alebo presunoch v preľudnenom MHD. Hra pre deti od piatich rokov sa ľahko zmestí do ich batôžkov, taštičiek alebo dokonca vrecka. Pevná konštrukcia vydrží aj horšie zaobchádzanie. Z vášho zlatíčka sa na chvíľku stane futbalová hviezda, ktorá má za úlohu viesť svoj obľúbený tím k istému víťazstvu. Víťazom zápasu sa stane ten, ktorý zvládne nastrieľať čo najviac gólov za určitý čas.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LCD Hra - Futbal
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LCD Hra - Fotbal. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LCD Spiel - Fußball. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LCD Spiel - Fußball. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LCD játék - Labdarúgás.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií