AD homeoffice AD homeoffice

LEGO Bionicle 70795 Vládca Masek vs. Lebkoun Brusič

Zobraziť katalóg
LEGO Bionicle 70795 Vládca Masek vs. Lebkoun Brusič
Stavebnica 171 dielikov, odporúčaný vek od 8 - 14 rokov
Kód:  LO1058 Produktové číslo:  5702015348461 Stránky výrobcu
LEGO Bionicle 70795 Vládca Masek vs. Lebkoun Brusič Predaj skončil

LEGO Bionicle 70795 Vládca Masek vs. Lebkoun Brusič

Zahájte bitku bitiek medzi dobrom a zlom - medzi Tvorcom Masek a brúsič Lebkáči! Svoje sily spojte s Ekim, múdrym Tvorcom Masek, aby Drtiči Lebkáči nepadla do rúk mocná Maska Stvorenia. Aktivujte bojové režim paží a súboj môže začať. Vyhnite sa Štábu zlodejom masiek, pretože padoušský Pán Lebkáči by chcel Tvorcovia Masek strhnúť špeciálny Ochrannú masku. Bráňte sa štítom osadeným obežnú pílou a útočte rýchlopalnými METACO Kladiva moci. Ku konečnému triumfu nad týmto zavilým nepriateľom musíte využiť všetky magické schopnosti Tvorca Masek.

Stavebnice LEGO Bionicle vás prenesú do rozboreného mesta Tvorcov masiek hlboko v džungliach ostrova. Staňte sa hrdinom, ktorý obnoví uhlíky Veľkej pece a tým mesto prebudí z dlhého spánku a navráti mu pôvodnú krásu. Stavebnice LEGO rozvíja kreativitu, jemnú motoriku i predstavivosť detí a radí sa medzi jednu z najobľúbenejších detských hier.

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Je vyhlásenie o zhode CE.

Parametre a špecifikácia

Odporúčaný vek od
8 rokov Hotovo!

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od
8 rokov Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Bionicle 70795 Vládce Masek vs. Lebkoun Brusič. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Bionicle 70795 Maskenmacher vs. Totenkopf-Brecher. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Bionicle 70795 Maskenmacher vs. Totenkopf-Brecher. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LEGO Bionicle 70795 Mask Maker vs. Skull Grinder.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií