Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 mini AD gaming

LEGO Friends 41106 Autobus na turné popových hviezd

Zobraziť katalóg
LEGO Friends 41106 Autobus na turné popových hviezd
5 1 hodnotení
Stavebnica 682 dielikov, odporúčaný vek od 8 - 12 rokov
Kód:  LO1035 Produktové číslo:  5702015346849 Stránky výrobcu
LEGO Friends 41106 Autobus na turné popových hviezd Predaj skončil

LEGO Friends 41106 Autobus na turné popových hviezd

Choďte s popovou hviezdou Livi jej úžasným autobusom na turné. Autobus na turné je Liviiným domovom na cestách, a má tu všetko, čo popová hviezda potrebuje k odpočinku a k príprave na vystúpenie. Oddýchnite si v obytnej časti a pomôžte Livi prečítať jej poštu od fanúšikov, než sa bude môcť baviť spevom na karaoke s jej kamarátkami Stephaniou a Miou. Zastavte autobus a odkryte pre Livi pódium, aby mohla cvičiť na dnešnej show, zatiaľ čo ju jej kamarátky sledujú z lehátok so slnečníkmi, pitím a zákuskami. Zahrajte nejaké pesničky, aby sa dostala Livi na párty do nálady. Potom si odpočiňte vo vírivke pred tým, než si Stephanie sadne za volant a odvezie Livi na miesto, kde bude jej veľká show. Sada obsahuje 3 minifigúrky: popová hviezda Livi, Stephanii a Miu.

Stavebnice LEGO Friends sú určené pre všetky malé slečny. V mestečku Heartlake žije pätica nerozlučných kamarátok, ktorá zažíva tie najrôznejšie príhody. Spoločne s nimi môžete do prírody, do školy, za športom aj za kultúrou a vždy zažijete veľa dobrodružstiev i priateľskej pohody. Stavebnica LEGO rozvíja kreativitu, jemnú motoriku i predstavivosť detí a radí sa medzi jednu z najobľúbenejších detských hier.

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES zo dňa 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa českej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Friends 41106 Autobus pro turné popových hvězd. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Friends 41106 Popstar Tourbus. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Friends 41106 Popstar Tourbus. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LEGO Friends 41106 Pop Star Tour Bus.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií