AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

LEGO Friends Popstar

Zobraziť katalóg
LEGO Friends Popstar
Školský batoh rozmery 320 x 300 x 200 mm, objem 22 l, hmotnosť 790 g
Kód:  HRAa8996 Produktové číslo:  5711013027261

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

LEGO Friends Popstar

Prepracovaný školský batoh pre malé speváčky! Zaujme vás moderným LEGO dizajnom a poteší svojou ľahkou konštrukciou. Samozrejmosťou je ergonomicky tvarovaný chrbát, nosenie uľahčujú nastaviteľné, vystužené ramenné popruhy, ktoré sú opatrené reflexnými prúžkami pre väčšiu bezpečnosť. Nastaviteľný je aj hrudný popruh. Vďaka vystuženej rukoväti sa batoh ľahko prenáša.

Kľúčové vlastnosti

  • Ľahká konštrukcia
  • Moderný dizajn
  • Ergonomicky tvarovaný chrbát
  • Rozvrh, menovka, odopínacia spona na kľúče vo vnútri aktovky
  • Štítok na meno
  • 2 bočné sieťované vrecká na fľaše na pitie s objemom 0,5 l

Vystužené dno s nôžkami pomáha k lepšej stabilite a chráni pred špinou a vlhkom. Na bokoch nájdete 2 sieťované vrecká, do ktorých sa pohodlne zmestia fľaše na pitie s objemom 0,5 l. Batoh poteší premysleným členením vnútorného priestoru. Nájdete v ňom predné vrecko na peračník, priestranné hlavné vrecko a tiež priehradku na ťažšie predmety, ktorá udrží učebnice pri chrbte a zaistí rovnomerné rozloženie hmotnosti.

 

 

Parametre a špecifikácia

Využitie
Školské Hotovo!

Využitie

Využitie
Školské Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LEGO Friends Popstar Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Friends Popstar. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Friends Popstar. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Friends Popstar. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LEGO Barátok Popsztárt.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií