Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

LEGO Ultra Agents 70163 Toxikitino toxické rozpustenie

Zobraziť katalóg
LEGO Ultra Agents 70163 Toxikitino toxické rozpustenie
5 1 hodnotení
Stavebnica 429 dielikov, odporúčaný vek od 8 - 14 rokov
Kód:  LO664 Produktové číslo:  5702015124263 Stránky výrobcu
LEGO Ultra Agents 70163 Toxikitino toxické rozpustenie Predaj skončil

LEGO Ultra Agents 70163 Toxikitino toxické rozpustenie

Stavebnica LEGO Ultra Agents vás prenesie do sveta tajných agentov. V Astor City treba zneškodniť nepriateľskú organizáciu Super Villains. Vydajte sa na nebezpečné misie a pomôžte príslušníkom elitnej jednotky v boji s kriminalitou nastoliť poriadok v meste. Stavebnica LEGO rozvíja kreativitu, jemnú motoriku i predstavivosť detí a radí sa medzi jednu z najobľúbenejších detských hier.

Hláste sa do služby, ultra agenta Curtis Bolt. Zlá Toxikita objavila prísne tajné laboratórium na ostrove Pointer a zo svojej helikoptéry pilotovanej jej poskokom Retoxem zhadzuje jedovaté bomby. Vnútri v laboratóriu astorský vedec robieval dôležité experimenty pomocou pazúrov na diaľkové ovládanie. Ponáhľajte sa, aby ste ho mohli chrániť a ustrážiť kryštál, ktorý sa Toxikita snaží ukradnúť. Chce totiž zosilniť svoju superzbraň. Tá by však mohla spôsobiť obrovskú škodu, ak bude v zlých rukách. Strieľajte z vystreľovacej a laboratórne kmitajúcej riadenej strely na Toxikitu znášajúca sa na reťazi z helikoptéry. Prerušte jej útok skôr, než aktivuje odpaľovaciu funkciu, aby došlo k vypusteniu kryštálu a roztaveniu celej metropoly.

Súčasťou sady sú 4 minifigúrky s rôznymi zbraňami a doplnkami: Toxikita, Retox, agent Curtis Bolt a astorský vedec.

Parametre a špecifikácie:

Edícia:
LEGO Ultra Agents

Počet dielikov:
429

Odporúčaný vek:
8 - 14 rokov

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES zo dňa 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa českej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LEGO Ultra Agents 70163 Toxikitino toxické rozpustenie
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Ultra Agents 70163 Toxikitino toxické rozpuštění. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Ultra Agents 70163 Toxikita's Toxic Meltdown. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Ultra Agents 70163 Toxikita's Toxic Meltdown. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LEGO Ultra Agents 70163 Toxikita's Toxic Meltdown.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií