AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

LRP S10 Twister 2 MT 2wd Monster Truck

Zobraziť katalóg
LRP S10 Twister 2 MT 2wd Monster Truck
RC auto s vysielačom 2,4 GHz, jednosmerný motor, mierka 1:10
Kód:  HRAa8889 Produktové číslo:  4250068162219

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

LRP S10 Twister 2 MT 2wd Monster Truck Predaj skončil

LRP S10 Twister 2 MT 2wd Monster Truck

RC model LRP S10 Twister 2 MT 2wd Monster Truck je skutečně vymazlená hračka pro menší, ale i velké chlapy. Měřítko 1:10 nabízí obrovský model, vhodný spíše pro začátečníky a rekreační jezdce v náročnějším terénu. Monster truck má náhon na zadní nápravu a je poháněn výkonným stejnosměrným elektromotorem "540". Téměř ihned, jak jej rozbalíte je připraven na neopakovatelnou jízdu. Velké pneumatiky se poradí i těžkým terénem, kvalitní zpracování a materiálu zaručují nikdy nekončící zábavu.

Klíčové vlastnosti

  • Kompletně sestavený model RTR v měřítku 1:10
  • Stejnosměrný motor "540"
  • Obousměrný regulátor s brzdou
  • Volantová RC souprava 2,4 Ghz
  • Kompletně osazeno kuličkovými ložisky
  • Olejové tlumiče s vinutými pružinami
  • Nastavitelná geometrie podvozku
  • Nalakovaná karosérie včetně polepů

Kvalitní zpracování

Hlavním materiálem je plast plněný skelnými vlákny, který je výjimečně pevný a odolný. Držáky tlumičů a horní deska, která tvoří výztuhu podvozku, jsou z fialově eloxovaného duralu. Stejně povrchově upraven je i mohutný chladič motoru a víka olejových tlumičů. Přední i zadní náprava jsou vybaveny diferenciály s planetovým převodem. Celý model je osazen kuličkovými ložisky. Horní ramena i spojovačky řízení jsou vybaveny svorníky s šestihranem a pravolevým závitem pro snadné nastavení a seřízení geometrie podvozku.

Součástí RTR setu je kompletně sestavený model, stejnosměrný motor velikosti "54O",WATERPROOF obousměrný regulátor, volanová RC souprava 2,4 Ghz a pohonný akumulátor 1600mAh se síťovým nabíječem.

Hračka splňuje směrnice Evropského parlamentu a Rady 2009/48/ES ze dne 18. června 2009 o bezpečnosti hraček a všechny zákonné normy dle české legislativy. Samozřejmostí je prohlášení o shodě CE.

Parametre a špecifikácia

Obsah balenia
Dron Hotovo!
Mierka
1:10 Hotovo!
Typ motora
Elektrický jednosmerný Hotovo!
Náhon
Na 2 kolesá Hotovo!
Tlmiče
Olejové Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Dron Hotovo!

Typ

Mierka
1:10 Hotovo!

Vlastnosti

Typ motora
Elektrický jednosmerný Hotovo!
Náhon
Na 2 kolesá Hotovo!
Tlmiče
Olejové Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Batéria, Model Hotovo!

Farba

Farba
Modrá Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky RC autá 1:10

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky hry na vodičov a pretekárov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LRP S10 Twister 2 MT 2wd Monster Truck Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LRP S10 Twister 2 MT 2wd Monster Truck. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LRP S10 Twister 2 MT 2WD Monster Truck. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LRP S10 Twister 2 MT 2WD Monster Truck. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LRP S10 Twister 2 MT 2WD Monster Truck.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií