Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET PET

Ravensburger World Map

Zobraziť katalóg
Ravensburger World Map
Puzzle 2000 kusov, doporučený vek od 15 rokov
Kód:  HRAa6296 Produktové číslo:  4005556166831 Stránky výrobcu
Ravensburger World Map Predaj skončil

Ravensburger World Map

Perfektná voľba pre trávenie voľného času! Pri skladaní puzzle nie len tešíte, ale rozvíjate priestorovú predstavivosť, schopnosť sústrediť sa. Vďaka vysokej kvalite všetkých dielikov sa čas strávený na jej 2000 kusoch zmení na nezabudnuteľný zážitok . Spojovací systém s jemným kliknutím zaisťuje, že jednotlivé diely dokonale zapadajú, ale zároveň sa nedajú ľahko kombinovať. Každý kúsok má jedinečný tvar, takže sa nikdy nestane, že priradíte kus na nesprávne miesto obrazu. Okrem toho majú hádanky antireflexné nátery , takže dizajn bude veľmi viditeľný pre každé osvetlenie. 

Kvalita a skvelý dizajn puzzle Ravensburger

  • 2D puzzle s motívom svetovej mapy - jedinečná príležitosť na precvičovanie poznatkov o geografii
  • 2000 kusov
  • Veľkosť obrázku 98 cm × 73 cm
  • Soft - kliknite na spojenie kusov
  • Antireflekcia rezov
  • Vysoká kvalita a presné spracovanie
  • Odporúčaný vek 15-99 rokov

Zostať spolu

Sledujte svoje deti pri objavovaní a rozvíjaní schopností, ako sú trpezlivosť, sústredenie, sústredenie, zručnosť a predstavivosť - skládačky môžu byť viac ako zábava!

Vysoká kvalita a presné spracovanie

Zloženie všetkých dielikov do výsledného obrazu je veľmi zábavné, ale aj veľmi namáhavé. Pre dokonalý výsledok je nevyhnutné, aby sa každá zložka vyznačovala svojou kvalitou a trvanlivosťou - nemecký výrobca Ravensburger si je vedomý a nepodceňuje žiadny krok vo svojej výrobe. Preto vždy používa materiály najvyššej kvality a prísne kontroluje výrobu šablóny. Aby sa zabezpečilo, že žiadne dva kúsky hádanky nie sú rovnaké, šablóny šablóny sa vykreslia ručne. Použitie laserových línií s presnou manuálnou kontrolou všetkých rezných dielov zaručuje presnosť rozmerov jednotlivých častí na milimetre a absenciu nežiadúcich medzier vo výslednom obrázku.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Ravensburger World Map
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ravensburger Mapa světa. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ravensburger Weltkarte. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ravensburger Weltkarte. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Ravensburger Világtérkép.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií