Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Mattel Fisher Price Mega Bloks Mimoňovia - Tematické postavičky Factory Fiasco

Zobraziť katalóg
Mattel Fisher Price Mega Bloks Mimoňovia - Tematické postavičky Factory Fiasco
Stavebnica odporúčaný vek od 5 rokov
Kód:  HRAa9458a Produktové číslo:  ASRT0887961251203

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Mattel Fisher Price Mega Bloks Mimoňovia - Tematické postavičky Factory Fiasco Predaj skončil

Mattel Fisher Price Mega Bloks Mimoňovia - Tematické postavičky Factory Fiasco

Postihla vás doma módna vlna Mimoň z obľúbeného filmu? Urobte svojim deťom radosť stavebnicou Mattel Fisher Price Mega Bloks Mimoňovia - Factory Fiasco. Akonáhle sa Mimoni dostanú do blízkosti veľkých strojov v továrni, pohroma je na spadnutie. Začnú sa dohadovať o posledný banán a ouha! Jeden z nich sa dostane do ťažkostí, keď ho veľké kliešte zdvihnú do výšky. Príslušenstvo k figúrkam je vzájomne kombinovateľné a ešte viac zábavy si užijete spojením viac sád stavebníc Mega Bloks Despicable Me.

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Je vyhlásenie o zhode CE.

kľúčové vlastnosti

  • Stavebnica s motívom Mimoň
  • 3 figúrky Mimoň a továreň
  • Mimoni sa bijú o poslednú banán a spôsobí pohromu
  • Lez kombinovať s ostatnými stavebnicami tejto rady
  • Vhodné pre deti od 5 rokov
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Mattel Fisher Price Mega Bloks Mimoňovia - Tematické postavičky Factory Fiasco Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mega Bloks Mimoňové - Tématické postavičky Factory Fiasco. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mattel Fisher Price Mega Bloks Mimoňové - Thematische Zeichen Werks Fiasco. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mattel Fisher Price Mega Bloks Mimoňové - Thematische Zeichen Werks Fiasco. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Mattel Fisher Price Mega Bloks Mimoňové - Tematikus karakter Factory kudarc.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií