Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Merkur Kitty Hawk

Zobraziť katalóg
Merkur Kitty Hawk
5 1 hodnotení
Stavebnica – 900 dielov, odporúča sa deťom od 6 rokov
Kód:  LO904u Produktové číslo:  8592782003352

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Merkur Kitty Hawk

Snáď každý, kto počuje slovo MERKUR, si spomenie na planétu našej slnečnej sústavy, ale väčšina si snáď spomenie aj na najznámejšiu českú hračku, ktorá má rovnaký názov. Merkur je názov vláčikov a kovovej stavebnice, ktorá vznikla začiatkom minulého storočia v Polici nad Metují. Tradičná česká kovová konštrukčná stavebnica, z ktorej môžete stavať podľa svojej fantázie alebo použiť priložený návod na zostavenie najrôznejších modelov. Môžete stavať pomocou skrutiek a matičiek, ktoré sú súčasťou balenia. Špeciálna stavebnica bola vyrobená pri príležitosti stého výročia prvého neprerušeného letu motorom poháňaného a človekom riadeného stroja. Tento let uskutočnili neďaleko Kitty Hawk v Severnej Karolíne bratia Wrightovci ráno 17.12.1903. Doba lietania práve začala. Súčasťou stavebnice je podrobná knižka s návodom so 100 modelmi lietadiel.

Parametre a špecifikácia:

Minimálny počet modelov:
100

Počet dielov:
900 ks

Rozmery:
360 × 270 × 55 mm

Hmotnosť:
2,7 kg

Poznámka:
Produktové línie: Stavebnice Merkur 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Merkur Kitty Hawk Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Merkur Kitty Hawk - speciální edice. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Merkur Metallbaukasten Kitty Hawk. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Merkur Metallbaukasten Kitty Hawk. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Merkur Kitty Hawk.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií