AD homeoffice PET

Monster High - Veľká Gooliopa

Zobraziť katalóg
Monster High - Veľká Gooliopa
Figúrka odporúčaný vek od 6 rokov
Kód:  HRAa4563 Produktové číslo:  0887961089905

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Monster High - Veľká Gooliopa Predaj skončil

Monster High - Veľká Gooliopa

Všetky milovníčky bábik Monster High, podržte sa! Do párty strašidelných príšeriek teraz pribudla nová úžasná monsterka menom Gooliopa Lellington, ktorá vás zaručene dostane nielen svojím štýlovým oblečením, ale predovšetkým obrovským vzrastom. Je tak veľká, že sa ani nevošla do obalu a celý ho roztrhla.

Príbeh Veľkej Gooliopi začína v cirkuse. Ktosi ju zanechal opustenú na schodoch a ona rástla a rástla ako z vody, až prerástla všetky ostatné bábiky na svete. Pretože pochádza z kvapky, môžeš na jej koži uvidieť drobné kvapôčky rosy. Gooliope má na sebe oblečené úplne originálne čiernočervené šaty, zdobené zlatými vzormi. Štýlový outfit dopĺňajú vhodne zvolené doplnky v podobe vysokých červených črievičiek a prekrásna zlatá čelenka. Jej ľahko zvlnené zlaté vlasy oživujú ružové pramienky pozdĺž dokonale súmernej tváre. S bábikou Gooliope budete stredobodom pozornosti, je totiž jediná svojho druhu. Bábika je vysoká 43 cm a vhodná pre deti od 6 rokov veku.

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES zo dňa 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa českej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Monster High - Veľká Gooliopa Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mattel Monster High - Velká Gooliope. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Monster High - Great Gooliope. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Monster High - Great Gooliope. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Mattel Monster High - Nagy Gooliope.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií