Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaPlus+ kancelář Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Multifunkčný stolík Carotina

Zobraziť katalóg
Multifunkčný stolík Carotina
5 3 hodnotení
Herná sada – dporúčaný vek od 3 do 6 rokov
Kód:  EPL060 Produktové číslo:  8595582215444
Multifunkčný stolík Carotina Predaj skončil

Multifunkčný stolík Carotina

Multifunkčný stolík Carotina prináša deťom predškolského veku veľkú súpravu zábavných vzdelávacích hier. Táto jedinečná súprava obsahuje kvalitný a bezpečný stolček s mnohými úložnými priestormi, na ktorom si dieťa môže hrať aj maľovať. V stolíku potom nájdete dve zábavné hry a mnoho elektronických hier, ktoré dieťaťu pomôžu s učením tvarov, slov, farieb, povolaní a dopravných prostriedkov. Ak potom dieťa odpovedá správne na otázky na kartičkách, veselý pán Mrkvička sa ozve a rozsvieti. Multifunkčný stolík Carotina tak prispeje k rozvoju motorických a poznávacích schopností dieťaťa, umožní mu precvičovať si pamäť a poslúži aj ako praktický stolík určený pre zábavné činnosti.

Parametre a špecifikácia:

Rozmery:
38,5 cm × 57,5 cm × 13,5 cm

Obsah súpravy:
stolík
pán Mrkvička
2 zábavné hry
ruleta so šípkou a 4 figúrkami
elektronické puzzle s obrázkom mesta
elektronická tabuľka s abecedou
kartičky s obrázkami povolaní, dopravnými prostriedkami, tvarmi a ukážkami farieb
skladačky
návod

Odporúčaný vek:
3+

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Multifunkční stolek Carotina. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Multifunktionstisch Carotina. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Multifunktionstisch Carotina. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CAROTINO multifunkciós asztal.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií