Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Aplikace

My Little Pony Equestrii girls s poníkom - Rarity

Zobraziť katalóg
My Little Pony Equestrii girls s poníkom - Rarity
5 1 hodnotení
Bábika odporúčaný vek od 5 rokov
Kód:  HRA996w3 Produktové číslo:  ASRT5010994737566

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

My Little Pony Equestrii girls s poníkom - Rarity Predaj skončil

My Little Pony Equestrii girls s poníkom - Rarity

Equestria girls sú z pokračovaním známeho príbehu o malých poníkoch. Zaujímavý a napínavý príbeh rozpráva o tom, ako Twilight Sparkle odchádza do ľudského sveta nájsť kúzelnú korunu. Poník na seba pomocou kúzelného zrkadla vezme ľudskú podobu a ocitne sa vo svete ľudí ako dievča. Na strednej škole nachádza kamarátmi a prežíva zaujímavé zážitky, keď sa učí, ako sa správať medzi ľuďmi.

Set prináša roztomilú bábiku Rarity v podobe ľudskej dievčatá a tiež malého zberateľského poníka Rarity. Môžete si teda vyskúšať, ako sa poníky mení v dievčatá. Bábika ponúka štýlové rockovej oblečenie a módne doplnky. Dodávaná je s hudobným príslušenstvom. Vaša malá princezná sa s touto krásnou hračkou zabaví na dlhé hodiny.

Parametre a špecifikácie:

Séria:
My Little Pony - Equestria Girls

Obsah balenia:
bábika Rarity
zberateľský poník Rarity
štýlové doplnky

Odporúčaný vek:
5 +

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre My Little Pony Equestrii girls s poníkom - Rarity Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si My Little Pony Equestria Girls s poníkem - Rarity. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte My Little Pony Equestria Mädchen mit Pony - Raritäten. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte My Little Pony Equestria Mädchen mit Pony - Raritäten. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: My Little Pony Equestria Girls pónival - Rarity.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií