Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

mini AD Gaming Alza pre firmy

Dino Night Brooklyn

Zobraziť katalóg
Dino Night Brooklyn
5 2 hodnotení
Puzzle – 6000 kusov, doporučený vek od 15 rokov
Kód:  HRAa5282 Produktové číslo:  8590878565043

Dino Night Brooklyn

Puzzle patria k najobľúbenejším skládačkám pre chlapcov aj dievčatká, dedkov a babičky, strýkov a tety. Puzzle prinášajú radosť zo spoločných rodinných chvíľ, potešenie z úspešného skladania a rozvíjajú nielen fantáziu, predstavivosť, ale zdokonaľujú najmä u detí jemnú motoriku. Zloženým obrázkom si môžete ozdobiť steny bytu alebo ho znovu rozložiť a skladať znovu a znovu.

Puzzle Nočný Brooklyn patrí so svojimi 6000 dielikmi k tým veľkým. Obrázok má pôsobivú atmosféru a samotné skladanie nebude určite záležitosťou jedného popoludnia. Dieliky sú rozdelené do 4 vreciek po 1 500 dielikoch, pre jednoduchšie skladanie obsahuje balenie plagátiky s obrázkami skladaného. Dieliky sú pevné a presné, dobre do seba zapadajú. Každý dielik má svoj nezameniteľný tvar.

Rozmer zloženého puzzle: 235 × 83 cm
Rozmery krabice: 43 × 30 × 11,5 cm
Počet dielikov: 6 000
Vek: od 15 rokov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Dino Night Brooklyn
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dino Noční Brooklyn. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dino Brooklyn bei Nacht 6000 Teile. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dino Brooklyn bei Nacht 6000 Teile. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Esti Brooklyn, Dino Panorama Puzzle.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií