AlzaPlus+ sport Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

OXY One X-Arrow

Zobraziť katalóg
OXY One X-Arrow
5 2 hodnotení
Školský batoh rozmery 350 x 450 x 200 mm, hmotnosť 880 g, objem 25 l
Kód:  GR478t Produktové číslo:  8595096732574

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

OXY One X-Arrow

Pestrofarebný školský batoh OXY One je skvelým školskom pomocníkom, ktorý si hravo poradí ako sa všetkými pomôckami, tak aj s osobnými vecami. Disponuje totiž úctyhodným objemom 25 litrov, takže určite zostane miesto aj pre váš notebook, tablet alebo knihu. Hlavný úložný priestor sa skladá z 3 priestranných vreciek opatrených pevnými zipsy. Boky zdobí sieťované vrecká na fľašu a desiatu. Pokiaľ ide o pohodlie, je batoh vybavený ergonomicky tvarovaným chrbtovým systémom Soft, ktorý zaistí potrebný komfort, aj keď toho máte v škole v daný deň naozaj veľa. Navyše v spojení s nastaviteľnými ramennými popruhmi, polstrovaním z príjemného priedušného materiálu a hrudným popruhom nebudete ani vedieť, že na chrbte niečo máte. Toto tvrdenie deklaruje aj fakt, že celá konštrukcia váži len 0,88 kg. Nechýba ani priechod na slúchadlá či zadnej popruhy na prichytenie skateboarde, ktoré vytvára z batohu nielen teenagerov, ale aj dospelými veľmi obľúbenou školské pomôcku.

Hlavné prednosti

  • Poradí si so všetkým nákladom
  • Pohodlné nosenie
  • Zadné vrecko vhodné pre prenášanie notebooku
  • Veľmi ľahká konštrukcia
  • Spevnené dno
  • Vydarený dizajn

Doplňujúce informácie:
Rozmery 35 × 45 × 20 cm
Hmotnosť 0,88 kg
Nosnosť 8 kg
Vnútorný objem úložného priestoru 25 l

Určený pre:
Teenagerov aj dospelých

Parametre a špecifikácia

Využitie
Školské Hotovo!

Využitie

Využitie
Školské Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre OXY One X-Arrow Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si OXY One - X-Arrow. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte OXY One X-Pfeil. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: OXY One - X-Arrow.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií