Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Pieskové maľovanky Maxi – Tweety

Zobraziť katalóg
Pieskové maľovanky Maxi – Tweety
Omaľovánky – odporúčaný vek od 6 rokov
Kód:  HRAa7072 Produktové číslo:  5906018010558
Pieskové maľovanky Maxi – Tweety Predaj skončil

Pieskové maľovanky Maxi – Tweety

Prebuďte v sebe umelca a vytvorte 2 akčné pieskové obrázky s motívom obľúbeného hrdinu. Tweety tak, ako ho nepoznáte. Použite 10 vrecúšok s pestrofarebným pieskom a vyfarbite ho podľa svojej chuti a nálady. Odkrývajte narezané prvky obrázku kúsok po kúsku tak, aby sa odkryli lepiace plochy vybraného dielu. Potom ich už stačí len posypať pieskom zodpovedajúcej farby a dielo je na svete. Hotový obrázok vložte do rámika a potešte ním niekoho zo svojich blízkych alebo ozdobte stenu vlastnej izby. Kombinujte piesky rôznych farieb a vytvárajte vlastné úchvatné farebné kombinácie.

Kľúčové vlastnosti

  • Škola hrou
  • Rozvoj estetického cítenia
  • Podpora predstavivosti a kreatívneho myslenia
  • Precvičenie manuálnej zručnosti
  • Vývoj zmyslu pre detail

Malé umelecké dielo hravo a jednoducho

Vytvorte svoj obrázok krok za krokom. Pripravte si ochrannú podložku alebo staré noviny. Rozložte na stôl a pomocou drievka zatlačte na vybranú kryciu časť obrázku. Nadvihnite ju. Zasypte tento lepkavý diel pieskom, jeho nadbytok straste na podložku a presypte späť do vrecka. Rovnako postupujte až dovtedy, kým obrázok dostane finálnu podobu. Nezaberie vám to viac ako 40 minút.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Pieskové maľovanky Maxi – Tweety Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pískové omalovánky Maxi - Tweety. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sand Färbung Maxi - Tweety. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sand Färbung Maxi - Tweety. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Maxi homok kifestő - Tweety.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií