Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Playmobil 5495 Adventný kalendár "Zásah hasičov" s prekvapením

Zobraziť katalóg
Playmobil 5495 Adventný kalendár "Zásah hasičov" s prekvapením
Stavebnica odporúčaný vek od 4 rokov
Kód:  HRAa9328 Produktové číslo:  4008789054951 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Playmobil 5495 Adventný kalendár "Zásah hasičov" s prekvapením Predaj skončil

Playmobil 5495 Adventný kalendár "Zásah hasičov" s prekvapením

V tomto adventnom kalendári nenájdete čokoládu, ale rovno celý akčný zásah hasičov.Otvorte jedny dvierka každý deň a na vianoce budete mať celú scénu pred očami presne na vianočný deň. Nechýba dva statoční hasiči, horiace pneumatiky či pojazdná plošina. Navyše získate aj figúrky zamestnancov autoservisu, motorku i domáceho maznáčika. Celú stavebnicu veľmi jednoducho zostavíte a vďaka kvalitnému spracovaniu si môžete byť istí aj jej odolnosťou aj dlhou životnosťou.    

Pre advent s prekvapením...

  • Detská stavebnica - zásah hasičov v adventnom kalendári zo série Advent Calendar
  • Hasiči s vybavením, plošina, hasiaci prístroj a ďalší
  • Štyri herné figúrky - 7,5 cm
  • Vysoko kvalitné plastové spracovanie
  • jednoducho zostaviteľné
  • Vhodné pre deti od 4 rokov

Vysoká kvalita spracovania

Všetky súčasti stavebnice sú vyrobené z veľmi kvalitného bezpečného plastu s vysokou odolnosťou. Vďaka tomu sú ľahko umývateľné, stálofarebné a odolajú takmer akémukoľvek zaobchádzanie v priebehu detských hier.

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Je vyhlásenie o zhode CE.

Poznámka:
» Všetky Playmobil Adventné kalendáre

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Playmobil 5495 Adventný kalendár "Zásah hasičov" s prekvapením Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Playmobil 5495 Adventní kalendář "Zásah hasičů" s překvapením. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Playmobil 5495 Adventskalender Feuerwehreinsatz mit Kartenspiel. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Playmobil 5495 Adventskalender Feuerwehreinsatz mit Kartenspiel. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Playmobil 5495 Advent Calendar Fire Rescue Operation with Card Game.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií