Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Aplikace

Playmobil 5589 Traja králi

Zobraziť katalóg
Playmobil 5589 Traja králi
Figúrka – odporúčaný vek od 4 rokov
Kód:  HRAa9355 Produktové číslo:  4008789055897 Stránky výrobcu
Playmobil 5589 Traja králi Predaj skončil

Playmobil 5589 Traja králi

Užite si hŕbu adventnej zábavy s figúrkami Playmobil série Christmas! Tentokrát k vám prišli traja králi, ktorí hľadajú cestu k jasličkám, kde sa práve narodil malý Ježiško. Nechýba hŕba darčekov a súčasťou je tiež veľká ťava. Celú stavebnicu veľmi jednoducho zostavíte a vďaka kvalitnému spracovaniu si môžete byť istí aj jej odolnosťou aj dlhou životnosťou.    

Pre rozprávkový advent

  • Detská stavebnica – traja králi zo série Christmas
  • Tri herné figúrky kráľov – 7,5 cm
  • Darčeky, ťava a ďalšie
  • Vysokokvalitné plastové spracovanie
  • Jednoducho zostaviteľné
  • Vhodné pre deti od 4 rokov

Vysoká kvalita spracovania

Všetky súčasti stavebnice sú vyrobené z veľmi kvalitného bezpečného plastu s vysokou odolnosťou. Vďaka tomu sú ľahko umývateľné, stálofarebné a odolajú takmer akémukoľvek zaobchádzaniu v priebehu detských hier.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Playmobil 5589 Traja králi
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Playmobil 5589 Tři králové. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PLAYMOBIL® 5589 Heilige Drei Könige. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PLAYMOBIL® 5589 Heilige Drei Könige. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Playmobil 5589 Bölcsek érkeznek napkeletről.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií