Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

PLUS COOL Just Girl

Zobraziť katalóg
PLUS COOL Just Girl
Školský batoh rozmery 290 x 380 x 160mm, hmotnosť 970g, odporúčaný vek od 6 do 10 rokov
Kód:  GR430h Produktové číslo:  8595096732192 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

PLUS COOL Just Girl

Štýlový školský batoh vyniká podareným dizajnom, veľmi nízkou hmotnosťou a kvalitným spracovaním. Tento anatomický batoh je ergonomicky tvarovaný a skvele sa tak prispôsobuje tvaru chrbta vašej ratolesti. Polstrovanie je prevedené z príjemného a vzdušného materiálu, široké ramenné popruhy sú mäkké, dĺžkovo nastaviteľné a rovnomerne zaťažujú chrbát dieťaťa. Batoh disponuje dvoma priestrannými komorami, ktoré ľahko pojmú všetky učebné pomôcky, dvoma menšími vreckami na zips na uloženie drobností a bočným vreckom na fľašu s pitím. Dno batohu je vyrobené z pevného materiálu, vďaka ktorému nedochádza k jeho prehýbaniu či prevrhnutiu. Pre maximálnu bezpečnosť dieťaťa za zhoršených svetelných podmienok je batoh vybavený reflexnými prvkami. Vďaka svojim rozmerom je tento batoh vhodný pre deti od 6 do 10 rokov.

Parametre a špecifikácie:

Vlastnosti:
Odľahčená konštrukcia
Anatomický tvar
Široké ramenné popruhy
Polstrovanie
Pevné dno
Reflexné prvky
Nízka hmotnosť

Rozmery:
290 x 380 x 160 mm

Hmotnosť:
970 g

Odporúčaný vek:
6-10 rokov

Parametre a špecifikácia

Využitie
Školské Hotovo!

Využitie

Využitie
Školské Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre PLUS COOL Just Girl Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PLUS COOL Just Girl. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PLUS COOL Nur Mädchen. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PLUS COOL Nur Mädchen. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: PLUS COOL Csak lány.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií