Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Dino Pohľad na Eiffelovu vežu

Zobraziť katalóg
Dino Pohľad na Eiffelovu vežu
Puzzle – 6000 kusov, odporúčaný vek od 15 rokov
Kód:  HRAa5281 Produktové číslo:  8590878565036
Dino Pohľad na Eiffelovu vežu Predaj skončil

Dino Pohľad na Eiffelovu vežu

Puzzle patrí k najobľúbenejším skládačkám pre chlapcov aj dievčatká, dedkov a babičky, ujov a tety. Puzzle prináša radosť zo spoločných rodinných chvíľ, potešenie z úspešného skladania a rozvíja nielen fantáziu, predstavivosť, ale zdokonaľuje najmä u detí jemnú motoriku. Zloženým obrázkom si môžete ozdobiť steny bytu alebo ho znovu rozložiť a skladať znovu a znovu.

Puzzle Pohľad na Eifelovku patrí svojimi 6000 dielikmi k tým veľkým. Obrázok má pôsobivú atmosféru a samotné skladanie nebude určite záležitosťou jedného popoludnia. Dieliky sú rozdelené do 4 vreciek po 1500 dielikoch, pre jednoduchšie skladanie obsahuje balenie plagátiky s obrázkami skladačky. Dieliky sú pevné a presne do seba zapadajú. Každý dielik má svoj nezameniteľný tvar.

Veľkosť zloženého puzzle: 235 × 83 cm
Rozmery krabice: 43 × 30 × 11,5 cm
Počet dielikov: 6000
Vek: od 15 rokov

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Dino Pohľad na Eiffelovu vežu
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dino Pohled na Eiffelovku. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dino Blick auf den Eiffelturm. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dino Blick auf den Eiffelturm. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Dino Puzzle Az Eiffel-torony látképe.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií