Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

Pohled na Brooklynský most

Zobraziť katalóg
Pohled na Brooklynský most
Puzzle 1500 dielikov, odporúčaný vek od 15 rokov
Kód:  HRAa7823 Produktové číslo:  8590878551558
Pohled na Brooklynský most Predaj skončil

Pohled na Brooklynský most

Obrňte sa veľkou dávkou trpezlivosti, precvičte si prsty a smelo do toho. Možno si zo začiatku budete pripadať ako Popoluška preberajúcej hrách, ale sme si istí, že zakrátko sa zorientujete a poskladať puzzle bude potom pre vás hračkou. Stačí dať dohromady 1500 dielikov puzzle, tak ako patrí, a výsledok bude stáť za to. Zarámované puzzle Pohled na Brooklynský most ozdobí aj stenu vašej izby.

hlavné prednosti

  • puzzle z pevného, ??odolného kartónu
  • český výrobok
  • elektronická výstupná kontrola kompletnosti puzzle
  • zábava pre celú rodinu alebo aj pre jednotlivcov
  • atraktívne obrázky
  • 1500 dielikov
  • odporúčaný vek od 15 rokov

Puzzle pre celú rodinu

Sa skladačkou Pohled na Brooklynský most sa pozriete jednu z newyorkských dominánt, ktorá spája dva rozdielne svety veľkomesta. Puzzle je českej výroby a jeho kompletnosť je starostlivo sledovaná elektronickou výstupnou kontrolou vo výrobe. Puzzle je tvorené 1500 dieliky z pevného a odolného kartónu vysokej kvality.

Rozmery zloženého puzzle:
370 × 270 × 55 mm

Nech váš mozog nezaháľa

Puzzle Pohled na Brooklynský most sa 1500 dielikmi je výborná skladačka, ktorá pobaví nielen vás. Môžete ju skladať dokopy aj v spoločnosti svojej rodiny alebo priateľov. Puzzle ale iste ocenia aj tí, čo dávajú prednosť samote. Čas pri skladaní puzzle letí rýchlejšie, než by ste si priali. A viete o tom, že zostavovanie puzzle je perfektný tréning pre váš mozog? Potrénujete si svoju trpezlivosť, presnosť, logiku, postreh aj pamäť.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Pohled na Brooklynský most
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dino Pohled na Brooklynský most. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dino Ansicht der Brooklyn-Brücke. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dino Ansicht der Brooklyn-Brücke. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Dino Tekintettel a Brooklyn-híd.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií