Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Renoir - Kvety

Zobraziť katalóg
Renoir - Kvety
4,0 1 hodnotení
Puzzle 750 dielikov
Kód:  HRAa4131 Produktové číslo:  9001890534362 Stránky výrobcu

Renoir - Kvety

Či už ste iba rekreačnom staviteľom puzzle, alebo hľadáte nové "puzzlářské" výzvy, s touto skladačkou zažijete onen krásny pocit, kedy jednotlivé dieliky zapadajú rýchlejšie a rýchlejšie do seba a vám sa pred očami tvoria celistvý obraz, ku ktorému svojou námahou smerujete. So 750 dieliky tejto skladačky zažijete chvíle plné pohody, ale aj zábavné námahy. Stavať môžete sami, alebo môžete zažiť krásne momenty s rodinou, kedy sa každý podieľa na tvorbe tohto diela.

Ak máte radi umenie alebo ste milovníkmi tvorby francúzskeho impresionistov Augusta Renoira, potom vás iste poteší tieto puzzle s motívom kvetín práve od neho. Vzhľadom k náročnosti motívu sú puzzle vhodné pre jedincov staršie 15 rokov, všetko ale záleží len na vás a na vašich schopnostiach.

Rozmery:
58 x 39 cm

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Renoir - Kvety
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Piatnik Renoir - Květiny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Renoir - Blumen. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Renoir - Blumen. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Piatnik Renoir - Virágok.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií