Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Tagamoto Road - Vyhotovenie so stopkou

Zobraziť katalóg
Tagamoto Road - Vyhotovenie so stopkou
4,7 3 hodnotení
Garáž pre autíčka odporúčaný vek od 4 rokov
Kód:  HRAa1898 Produktové číslo:  807648026672

Tagamoto Road - Vyhotovenie so stopkou

Tagamoto Road Set vás prenesie do sveta nekonečných automobilových súbojov. Autodráha je ideálna stavebnica pre začiatočníkov i skúsených zberateľov, ktorí si chcú rozšíriť svoju doterajšiu zbierku. Čaká na vás motorové zberateľské auto, ktoré vie čítať čiarové kódy umiestnené na ceste a reagovať na ne svetlami, zvukmi a pohybom (zrýchlenie, spomalenie), takže riadenie je zakaždým iné. Auto svieti prednými i zadnými reflektormi a vydáva 15 rôznych zvukov podľa pokynov na kódoch, napr. vytáčanie motora, klaksón alebo alarm.

V balení nájdete všetko, čo potrebujete pre okamžitú jazdu i napínavé súperenie - 10 čiarových kódov a viac ako 20 ľahko spojiteľných častí, medzi ktorými nechýba rovinka, zákruty, slepá ulička, križovatka, osvetlenie, dopravné značky, cestné kužele a funkčné stopky. S touto sadou doprajete vašim ratolestiam hodiny a hodiny skvelej zábavy, pretože akonáhle sú autá na dráhe, nič ich nezastaví.

Parametre a špecifikácia:

Séria:
Road Set

Obsah balenia:
autíčko
10 čiarových kódov
rovinka
zákruty
slepá ulička
križovatka
osvetlenie
dopravné značky
cestné kužele
funkčná stopka

Odporúčaný vek:
4+

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES zo dňa 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa českej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Potrebné dokúpiť tužkové batérie
Nie Hotovo!
Typ batérií
AG13 (LR44) Hotovo!
Počet batérií
2 ks Hotovo!
Vhodné od
4 rokov Hotovo!
Materiál
Plast Hotovo!

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie
Nie Hotovo!
Typ batérií
AG13 (LR44) Hotovo!
Počet batérií
2 ks Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
4 rokov Hotovo!

Vlastnosti

Materiál
Plast Hotovo!
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky hry na vodičov a pretekárov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, mohu se zeptat, jak velká dráha je ? Děkuji moc. Jana

Diskusia a poradňa k Tagamoto Road - Vyhotovenie so stopkou
Príslušenstvo pre Tagamoto Road - Vyhotovenie so stopkou Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tagamoto Road Set - Provedení se stopkou. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Straßen Set - Design-Schaft. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Straßen Set - Design-Schaft. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Tagamoto Road Set - Dizájn szár.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií