Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Bino Súprava hudobných nástrojov

Zobraziť katalóg
Bino Súprava hudobných nástrojov
Hudobná hračka – odporúčaný vek od 3 rokov
Kód:  HRAa7098 Produktové číslo:  4019359865877
Bino Súprava hudobných nástrojov Predaj skončil

Bino Súprava hudobných nástrojov

Hudobná súprava, ktorá obsahuje všetko čo potrebuje malý virtuóz k svojej sebarealizácie. Xylofón, píšťalku, hracie škrupiny aj hrmotajúce vajíčka čakajú na svojho majiteľa, aby mu uľahčili cestu do krásnych hlbín hudby. Kvalitné spracovanie odolá aj tým najnáročnejším pokusom o napodobnenie melódií a farebný dizajn zaujme na prvý pohľad každé malé dieťa. Doprajte mu chvíľku na improvizáciu – možno budete prekvapení skrytým talentom vášho potomka.   

Zahrajte si spoločne - napríklad Skákal pes cez ovos

  • Hudobná súprava obsahujúca: xylofón, píšťalku, hracie škrupiny, hrmotajúce vajíčka
  • Kvalitné spracovanie, veselý farebný dizajn
  • Rozvíja hudobné vnímanie
  • Zabaví na dlhé hodiny
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky hry na hudobníkov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Bino Súprava hudobných nástrojov Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bino Set hudebních nástrojů.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií