Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Seva City 1

Zobraziť katalóg
Seva City 1
5 1 hodnotení
Stavebnica obsahuje 490 dielikov, odporúčaný vek od 6 rokov
Kód:  HRAa1420 Produktové číslo:  8592812176230

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Seva City 1

Česká stavebnica Seva je na trhu už od roku 1979, takže má za sebou 30 rokov výroby kvalitných a kreatívnych hračiek, ktoré si obľúbili už mnohé generácie. Všetky stavebnice Seva sú navzájom kompatibilné, takže ich môžete neustále rozširovať. Stavebnica Seva City je v nových farebných kombináciách a autá disponujú zábavnými zvukmi štartovani a trúbenia. Tešiť sa môžete na celkovo 490 dielikov. Stavebnica je zdraviu neškodná, neobsahuje nebezpečné ftaláty a je vyrobená z kvalitného plastu.

Špecifikácia:

Určené pre:
Deti od 6 rokov

Stavebnica obsahuje:
490 dielikov

Poznámka:
» Všetky stavebnice Seva
» Všetky retro stavebnice

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Seva City 1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Seva City 1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Seva City 1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Seva City 1. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Seva City 1.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií