Doručení zdarma Alzaboxy

Star Wars Epizóda 7 - X-Wing Fighter Pilot veľ. L

Zobraziť katalóg
Star Wars Epizóda 7 - X-Wing Fighter Pilot veľ. L
Kostým vhodný pre deti 7 - 8 rokov, odporúčaný vek od 3 rokov
Kód:  HRAa6062 Produktové číslo:  883028107728

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Star Wars Epizóda 7 - X-Wing Fighter Pilot veľ. L Predaj skončil

Star Wars Epizóda 7 - X-Wing Fighter Pilot veľ. L

Řešíte často otázku, jakou masku pořídit na maškarní veselí pro svou ratolest? Je vaše dítko beznadějným fanouškem Star Wars a přálo by si alespoň na chvíle proměnit se ve slavného hrdinu této filmové ságy? Splňte mu jeho sen! S kostýmem X-Wing Fighter Pilot v dětské velikosti se vaše dítě stane nejobdivovanějším účastníkem každé besídky. Kostým je precizně vypracován v každém detailu a je kompletně hotový, takže jeho příprava vás neochudí o čas strávený s rodinou.

Převlek X-Wing Figter Pilota se skládá z kostýmu a helmy.

Rozměry:
výška 128 cm, šířka v pase 56 cm

Parametre a špecifikácia

Poznáte z
Star Wars Hotovo!

Poznáte z

Poznáte z
Star Wars Hotovo!
Poznámka:
» Všetky Star Wars hry

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Star Wars Epizóda 7 - X-Wing Fighter Pilot veľ. L Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Star Wars Epizoda 7 - X-Wing Fighter Pilot vel. L. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Star Wars Episode 7 - X-Wing Fighter Pilot vel L.. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Star Wars Episode 7 - X-Wing Fighter Pilot vel L.. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Csillagok háborúja 7 - X-Wing Fighter Pilot vel. L.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií