Star Wars Rebels - Figúrka 4. kolekcia Darth Vader

Zobraziť katalóg
Star Wars Rebels - Figúrka 4. kolekcia Darth Vader
5 3 hodnotení
– 50cm, odporúčaný vek od 3 rokov
Kód:  HRAa5939d Produktové číslo:  8594054915653 Stránky výrobcu
Star Wars Rebels - Figúrka 4. kolekcia Darth Vader Predaj skončil

Star Wars Rebels - Figúrka 4. kolekcia Darth Vader

Legendárny Darth Vader zo Star Wars prichádza teraz v podobe 50 cm luxusnej pohyblivej figúrky. Anakin Skywalker, známy tiež ako Darth Vader, je fiktívna postava. Pôvodne rytier Jedi, neskôr temný pán zo Sithov je vo svete Star Wars hlavným hrdinom. S Darth Vaderom zo známej filmovej ságy sa vaše dieťa od 3 rokov skvele pohrá.

Kľúčové vlastnosti

  • Atraktívna hračka pre deti od 3 rokov
  • Kvalitne spracovaná akčná figúrka
  • Výška 50 cm
  • Pozor, obsahuje malé časti - nevhodná pre deti do 36 mesiacov

Hra na Hviezdne vojny

Kultové sci-fi Star Wars - Hviezdne vojny zobrazujú konflikt medzi oddielmi Jedi a Sith, ktorých stúpenci dokážu ovládať vesmírnu Silu. V centre pozornosti je príbeh Anakina Skywalkera (Darth Vadera), ktorý sa z rytiera Jedi stane učeníkom Temnej strany Sily. Zároveň sledujeme počiny Darth Sidiousa, arcizloducha túžiaceho ovládnuť galaxiu.

Parametre a špecifikácia

Poznáte z
Star Wars Hotovo!

Poznáte z

Poznáte z
Star Wars Hotovo!
Poznámka:
» Všetky Star Wars hry

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý večer, pravděpodobně ten světelný meč připnutý u pásku nelze nějak aktivovat, aby byla vidět jeho karmínově rudá čepel, že ne? Bez tohoto doplňku mi ta postava přijde neúplná. Předem děkuji za odpověď.

Diskusia a poradňa k Star Wars Rebels - Figúrka 4. kolekcia Darth Vader
Príslušenstvo pre Star Wars Rebels - Figúrka 4. kolekcia Darth Vader Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Star Wars Rebels - Figurka 4. kolekce Darth Vader. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Star Wars Rebels - 4. Kollektion Darth Vader. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Star Wars Rebels - 4. Kollektion Darth Vader. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Star Wars Rebels - 4. figura, Darth Vader kollekció.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií