AlzaPlus+ kancelář Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Step by Step Jednorožec s LED osvetlením

Zobraziť katalóg
Step by Step Jednorožec s LED osvetlením
5 2 hodnotení
Školská súprava obsahuje plný peračník, puzdro, peňaženku, vrecko na prezúvky
Kód:  GR421y Produktové číslo:  4047443139252

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Step by Step Jednorožec s LED osvetlením Predaj skončil

Step by Step Jednorožec s LED osvetlením

Set s motívmi jednorožca poteší každú malú školáčku. V sade nájdete všetko, čo Vaše dieťa bude v škole potrebovať - \u200b\u200bbatoh s LED osvietením, vybavený peračník, puzdro, peňaženku, vrecko na prezúvky a ako bonus zadarmo nabíjačku so štyrmi kusy NiMH AA akumulátorov.

Veľmi komfortný batoh disponuje LED osvietením pre väčšiu bezpečnosť dieťaťa. Toto LED osvietenie môžete použiť buď ako stále svetlo, blikačku s pomalým intervalom alebo ako blikačku s rýchlym intervalom. Napája sa tromi kusmi AA batérií, ktoré sú uložené v puzdre s bezpečnostným uzatváraním. Vo vnútri batohu potom nájdete špeciálne vrecko na uloženie tohto puzdra. Tlačidlo pre aktiváciu LED osvietenie je umiestnené na popruhu batohu. Batoh má hliníkovú konštrukciu, ergonomicky tvarovaná chrbát a polstrovanie z príjemného a priedušného materiálu. Samozrejmosťou sú nastaviteľné popruhy na ramená, vystužená textilné rukoväť a nôžky, ktoré chránia dno batohu pred znečistením a vlhkom. Súčasťou batohu je aj karabína na kľúče a praktická izolovaná predné vrecko pre studené alebo teplé jedlo a nápoje.

Peračník je vybavený značkovými ceruzkami Lyra a ďalšími školskými pomôckami. Konkrétne v ňom nájdete 7 silných pasteliek s nelámavými tuha, 12 tenkých pasteliek, ceruzku, pravítko rovné, pravítko trojuholníkové, gumu, dvojité strúhadlo a rozvrh hodín. Zapínanie je riešené na zips.

Puzdro je určené pre školské pomôcky ako napríklad perá, ceruzky, nožnice a pod Zapínanie je taktiež riešené zipsom.

Peňaženka má veľkú vnútornú priehradku na bankovky, malú vnútornú priehradku na karty a vrecko na drobné. Je na zips, má krúžok na kľúče a šnúrku na krk.

Vrecúško na prezuvky sa dá ľahko upevniť na batoh. Zatváranie je riešené pomocou šnúrky, predné vrecko sa zapína zipsom.

Parametre a špecifikácie:

Batoh:
Objem: 16 l
Hmotnosť: 1420 g
Vonkajší rozmer: 33 x 23.5 x 36.5 cm
Vnútorný rozmer: 28 x 17 x 35.5 cm

Peračník:
Hmotnosť: 350 g
Vonkajší rozmer: 18.5 x 12.5 x 3 cm

Puzdro:
Hmotnosť: 65 g
Vonkajší rozmer: 21 x 6.5 x 8 cm

Peňaženka:
Hmotnosť: 60 g
Vonkajší rozmer: 13.5 x 10.5 x 1.5 cm

Pytlík na prezúvky:
Hmotnosť: 130 g
Vnútorný rozmer: 31 x 37.5 cm

Nabíjačka:
Na batérie typu AA aj AAA
Možno nabíjať 2 alebo 4 batérie
Dve kontrolné LED diódy
Súčasťou balenia sú 4 AA batérie

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Step by Step Jednorožec s LED osvetlením Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Step by Step Jednorožec s LED osvětlením. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Step by Step Einhorn mit LED-Beleuchtung. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Step by Step Einhorn mit LED-Beleuchtung. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Step by Step Unicorn with LED lighting .
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií